Tröttmössa

De senaste dagarnas jobb har verkligen sugit musten ur mig, "bara" 3 dagar to go med jobb innan jag går på ytterligare en dags ledigt.
 
Idag känns saknaden av någon anledning jobbigare än tidigare i veckan, kan det kanske bero på att det börjar närma sig att jag snart får träffa honom igen? Försöker tänka att mer än hala tiden har gått tills jag får vara i hans famn igen, att det bara är ett par dagar kvar! Det är lustigt hur någon som jag inte ens visste existerade för bara några veckor sedan kan få mig att känna så här, men det är en underbar känsla! Känslan av att veta att han jag tycker så mycket om tycker om mig och han visar det inte bara i ord utan i handling!
 
 
I vilket fall försöker jag i alla fall hålla mig sysselsatt med att tänka på annat och göra lite tråkiga vardagssysslor, fast än har jag bara orkat tvätta så får väl se till att hänga upp den och sedan gå och handla lite. Tänkte göra iordning maten för de kommande dagarna så det bara är att slänge ner i väskan och ta med till i helgen, planering är A och O med mål som mina.