Hands up It's friday!

Fredag och en ledig helg väntar, det innebär att jag snart får krama om han som får mitt hjärta att slå extra fort. Trevlig förmiddag på jobb och det jag bävat lite inför gick hur bra som helst! Dessutom fått beröm av vår arbetsterapeut och sjukgymnast för mitt sätt att tänka och komma med lösningar, för en gångs skull kommer min kunskap och min erfarenhet till nytta.
 
Lite små sur på att mina högra axel inte vill riktigt som jag vill, ont och får inte träna axlar på en helst två veckor. I eftermiddag är det jag som ska på lägenhetsvisning och hoppas någon av de faller mig i smaken och klart att jag isf får den! Jag trivs jätte bra i min lägenhet men det vore skönt med två rum och balkong hade verkligen inte varit helt fel heller, sedan att de ligger i en av Ystads finaste stadsdelar skulle inte göra saken sämre!
 
Får sätta lite fart med tvätt och städ, måste ta och piffa till mig lite också för vill ju vara fräsch och snygg när han kommer- vilket jag absolut inte gör i nuläget!
 

Tråkdag

Det ska bli skönt att jobba igen, huvudvärkan har släppt så pass att jag iaf kunnat ta mig ut och handla lite. Ska bli skönt at återgå till jobbet imorgon trots endast en sjukdag men jag blir tokig av att ligga hemma på soffan och inte kunna göra något över huvudtaget!

Planering

Börjat se fram emot hösten riktigt mycket men först ser jag fram emot en fin sommar med sol, värmen och många koppar kaffe med den finaste jag vet! Funderat på att införskaffa mig en ny gym/skolväska och vad skulle passa mig bättre en denna godbiten från Better Bodies, rosa och allt! Spanade in den på MM Sports här om veckan,
kvaliteten kändes bra och så gillar jag att den funkar både som duffel och ryggsäck så en sådan kommer det invisteras i under sommaren.
 
 
 
Better Bodies gör enligt mig de absolut snyggaste träningskläderna och accessoarer. När jag väl är i den form jag vill vara kommer min träningsgarderob sakta uppdateras till huvudsakligen Better Bodies och Sixdeuce. Lägger man så mycket tid på träningen som jag gör är det helt klart värt att lägga lite extra pengar på snygga och beväma träningskläder. Har lite planer inför hösten mer än att bara börja plugga och kärleken, planen är även att vara i en så pass bra form att jag kan söka till Team ForeverFit. Detta som ett steg närmare mitt mål att tävla i Bikini Fitness 2015, man bara kan söka för det år man tänker tävla och i september vill jag minnas kan man skicka in sin ansökan för 2015. Det hade varit ytterligare en dream come true, att få tävla för detta team!

Tröttmössa

De senaste dagarnas jobb har verkligen sugit musten ur mig, "bara" 3 dagar to go med jobb innan jag går på ytterligare en dags ledigt.
 
Idag känns saknaden av någon anledning jobbigare än tidigare i veckan, kan det kanske bero på att det börjar närma sig att jag snart får träffa honom igen? Försöker tänka att mer än hala tiden har gått tills jag får vara i hans famn igen, att det bara är ett par dagar kvar! Det är lustigt hur någon som jag inte ens visste existerade för bara några veckor sedan kan få mig att känna så här, men det är en underbar känsla! Känslan av att veta att han jag tycker så mycket om tycker om mig och han visar det inte bara i ord utan i handling!
 
 
I vilket fall försöker jag i alla fall hålla mig sysselsatt med att tänka på annat och göra lite tråkiga vardagssysslor, fast än har jag bara orkat tvätta så får väl se till att hänga upp den och sedan gå och handla lite. Tänkte göra iordning maten för de kommande dagarna så det bara är att slänge ner i väskan och ta med till i helgen, planering är A och O med mål som mina.

You dont know to where you going until you know wher you been

Vilken dag jag hade på jobb, som att det inte är mycket att göra annars tog idag priset med totalt kaos! Skönt att få komma hem, slänga sig på soffan och därifrån har jag inte flyttat mig allt för frivilligt ifrån resten av dagen. Tanken var biceps och triceps på gymet idag men behövde nog vila för jag somnade och sov i tre timmar,  kändes minst sagt välbehövligt!
 
Landat i sängen och tänkte se "Get rich or die trying", lär somna ifrån filmen men i så fall år jag väl se färdigt den imorgon. Demonerna har hållit sig förvånandsvärt lugna idag, hoppas de fortsätter i denna anda i fortsättningen.