Att bli den bästa jag kan vara

Jag har haft många drömmar i mitt liv, men inte särskilt många har blivit verklighet. Beror de på lathet eller att jag inte velat de tillräckligt hårt, jag vet inte. Vad jag vet är att jag alltid har drömt om att bli stor och muskulös, jag fasineras av alla vältänade männsikor och deras dedikation. Träningen är mitt största intresse och mitt mål är att 2015 tävla i Bikini fitness. Jag är medveten om att de kommer bli en resa utan dess like, de kommer krävas mycket blod, svett och tårar, de kommer testa mig både psykiskt och fysiskt. Jag kommer fråga mig själv varför jag gör detta, det kommer sätta mig och min omgivning på prov och inte minst min älskade J. Men jag hoppas och vet att han kommer stå bakom mig i detta, stötta och peppa, för de är så vi gör vi stöttar varandra i med och motgång. Jag gör inte detta för att få bekräftelse, för att vinna (en trevlig bonus isf) eller för att någon annan vill att jag ska göra detta. Jag gör det för att Jag vill, för att visa Mig själv att jag klarar allt bara Jag har viljan, för att vara den bästa Jag kan vara och för att detta för Mig är ett konkret mål med ett slutdatum.

Med de utgångsläge jag har idag behöver jag minska fettprocenten med mellan 40-50%. Det vore intressant att veta hur muskelaturen ser ut där under överskottsfettet, men de får vänta tills i slutet av sommar. Som ni ser har jag en del fett att skala av.

Min planering
Juni-augusti:
 Tappa X kg med hjälp av rätt kost, all-round styrketräning och cardio.
September-framåt: Bygga (bulk) upp en bra fysik med extra fokus på ben och rygg/axlar. Detta då man i Bikini fitness eftersträvar en X form och inte V form som i Body fitness.

 

Detta är min dröm och jag hoppas att Du vill följa mig på min väg mot scenen.

Drömmar

Efter gårdagen då allt bara kändes skit, jag ville trycka i mig allt vad jag kunde hitta i matväg här hemma och skita i träningen för all framtid och glömma drömmen om att en dag stå på scen.

Jisses, igår hade jag en dålig dag (orsakad av onda människor). Blev en lång dag med fixande här hemma och 1½ timmes studier, resten av dagen låg jag mest i soffan och tyckte livet var skit. Jobbig när de blir så, men de dagarna behövs också ibland för idag känns de bättre och jag läser lite bloggar som inspirera mig, drömmen om att en dag stå på scen den kommer en dag gå i uppfyllelse men i vilken gren har jag inte riktigt bestämt än.

Dricka upp kaffet och fortsätta läsa bloggar, kanske hinna med en PW innan gymet och mitt första möte som anhörigombud?! kallar.

Life´s a bitch!

Irritation och ångest är de som präglat min dag, har inte orkat ta mig utanför dörren mer än för att hämta in posten. Tycker inte om dagar då jag mår så här men tyvärr blir de så ibland, tråkigast är att det är onda människor som orsakar allt detta.

Hade tänkt gå en PW men har inte orkat mig varken ut på de eller ta mig till gymmet  inte tränat sen i torsdags men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Vet att träningen hade fått mig att må bättre men ibland finns inte orken eller viljan fast jag skulle behövt träna idag. Mycket har börjar ordna upp sig efter flera jobbiga månader och tråkigheter, men så är de denna lilla saken kvar som gnager. Tror jag ska byta om till pyjamas igen och återgå till soffan och kanske orka plugga lite till, alltid nåt! Satt en timme på balkongen och pluggade innan jag fastnade i soffan.

Hemmaträning

Kände inte alls för att gå ut och gå i morse, men jag kom iväg på en 30 minuter PW under förmidddagen. Käka lite lunch och känner inte alls för att dra till gymmet idag men hade planerat ett axelpass idag och ben/mage i morgon. Kommer på att jag har ett hantel- och skivstångset här hemma som typ aldrig blivit använt, så fram med de och körde ett snabbt pass axlar här hemma istället så har jag de avklarat. Älskar att träna men ibland infinner sig liksom inte motivationen riktigt så som jag skulle vilja önska ibland.
 
 
Får ni en liten sneak-peak på vardagsrummet också. Körde inte lika tungt som jag brukar, orken fanns inte riktigt till de idag. I morgon är de en ny dag och de tar vi då.