Sad

Ibland känns det inte som att en del verkligen är glada för vår skull. Har hittat mitt livs kärlek och är förälskad som aldrig förr. Ny bil har vi köpt, ny lägenhet och livet känns bra, varför kan man inte bara glädjas åt att vi är lyckliga?! De gör mig ledsen, men jag tänker inte ge det någon energi, jag vet vilka som är sanna.

Midsummer

Midsommar, tänk så fort tiden går. Vaknade för en stund sen av solen som strålar in genom fönstret, innan klockan ens är 8.00. Legat och överlagt med mig själv om jag ska försöka somna om eller om jag ska gå upp och fixa lite frukost.

En vecka kvar tills flytt, har en del som måste fixas innan och jag är ensam större delen av nästa vecka. Tänk bara en vecka kvar tills vi flyttar in i nya lägenheten, längtar! De får bli frukost nu, magen kurrar.

Borta bra, men är hemma verkligen bättre?

Som alltid vaknar jag långt innan finaste, redan vid 8.30 har jag uppe och rotade runder.

Sitter på altanen i gungan/hängstolen och lyssnar till fåglarnas kvitter. Idag åker vi hem igen, på ett sätt ska de bli skönt att komma hem till vårt eget men jag kommer sakna att vara här ute. Här är så lungt och härligt, bara sitta i solen med en bok och bara finnas.

Blev ett par timmar vid Ringsjön igår och årets första dopp, kallt som bara den till en början men sen var de helt okej till och med för en badkruka som mig haha Såg ut som en kokt kräfta när vi kom hem igen, de värsta här lagt dig förutom ena axeln som svider nåt hemskt.

Paradiset

Jag älskar att vara här ute i stugan, de är så otroligt mysigt. Legat och läst i solen, brännt mig på axlarna har jag lyckats med.
 
 
Finastes bror var här tidigare idag och ikväll kom Gisela förbi ett par timmar. Ska se färdigt Sunes sommar på den lilla bärbara och njuta av sprakandet från brasan.

Going back to basics

Äntligen hemma, finaste är iväg och tvättar bilen. Själv tänkte jag städa undan lite och packa inför helgens vistelse i stugan, får inte glömma bikinin och löpskorna. Blir nog att vi beger oss ut och springer lite i omgivningarna, där är så fint!