Vive

Ny vecka whoop! Visst de tog emot att gå upp imorse, men så kom jag att tänka på att jag jobbar med C ikväll. Men innan dess ska jag hinna med ett training-samtal och ett pass cardio på gymmet. Gjorde en liten beställning i lördags på dessa skönheterna:
 
 
EasyTone Plus Vive som jag hoppas landar här hemma snart. Promenerar 5 km nästan varje dag, så ett par ordentliga promenadskor känns som ett måste och dessa har jag suktat efter länge! De kommer göra promenaderna ännu roligare och dessutom är de riktigt snygga och passar min stil perfekt :-D

Träningen har börjat komma igång ordentligt och jag känner mig riktigt lycklig! Jag må inte vara rik på pengar, men jag är rik på kärlek! De betyder allt för mig!!

4 september 2012

Dagens andra kopp kaffe är på väg down town och de har hänt en del sedan jag tittade förbi här sist.

Fyra hela dagars ledighet, men inte har jag legat på latsidan för den sakens skull. I fredags var jag iväg med mina kära Tupper-kollegor i Upplands Väsby på Teamleader utbildning, mycket trevligt med underbart folk och massa positiv energi!
Jag var med i topp 3 av nya bokningar sedan onsdagen, not so bad!

Snart är de dags för storvecka och jag satsar hårt. Fram tills i söndags 00.00 hade vi "High five", jag satsade men kom tyvärr inte ända fram, önskar mig själv bättre lycka nästa gång!