Så gick de igår

Första passet med fin gick bra, två timmars tillbringade vi på gymmet och jag gjorde mitt bästa för att visa honom hur han ska utföra övningarna. Lagt upp ett 3-split schema åt honom som jag hoppas passar, jag kör på med mitt gamla ett tag till fast med lite nya övningar. Jag körde rätt hårt med stackaren igår och imorse var de någon som sa att han har träningsvärk :-D 

Hantelpress
Hantellyft till sidan
Hantellyft framåt
Axelpress

Biceps i kabel
Bicepscurls
Triceps i kabel med rep
Tricepspress

Magpress
Musslan (känns gött i magen)

Bänkpress i maskin
Avslutade med 10 minuter cardio.

Träningskompis

Nervös, fin ska börja träna tillsammans med mig och jag ska instruera honom. De är en sak att träna själv men en helt annan när man ska visa någon annan. Har satt ihop ett nytt träningsprogram som jag hoppas ska passa honom (och mig). 

Fixade gymkort till honom i fredags, pratade lite med ägaren som tyckte att jag är duktig och kan min sak. Jag har en tendens att tvivla på mig själv, men jag får ofta höra att jag är duktig med både mat och träning. Vilket mina kollegor säger nästan varje dag och berömmer mig för mina matlådor och att jag orkar träna som jag gör. De är roligt att höra!

Är nervös för hur de kommer gå, han kommer klara de galant men kommer jag fixa att instruera? Wisch me good luck!

Fredag 20110121

Sitter här i morgonrocken och sörplar i mig dagens första kopp kaffe. Blev väckt av finaste som pussar mig på kinden, ser på mig med en blick full av kärlek och säger "du är söt". Damn han får mig att smälta med bara en blick, jag är så lycklig!

Funderar på om jag ska låta träningen vara för denna veckan, har en lätt träningsvärk i benen och ryggen känns. Annars blir de armar, axlar och lite mage om jag bestämmer mig för att träna idag, men kroppen behöver vila och jag behöver plugga.

Mumsigt mellis

Någonstans där under 125g laktosfri keso, solrosfrön, pumpakärnor, linfrön toppat med lite kanel gömmer sig ett äpple och en banan. Alltihopa sväljs ner tillsammans med en kopp kaffe med en skvätt soya mjölk, helt klart ett av dagens favoritmål. Många kan inte med smaken av keso, de kunde inte jag heller i början men nu älskar jag de!
 
 
När fin kom hem igår och öppnade kylen utbrast han "men du är ju för söt, här står 3 burkar keso i kylen"What can i say? Jag är beroende haha
Svälja kaffet och kasta träningsväskan på ryggen för att sen bege mig till gymet och köra ett härligt pass ben, men först skriva av gårdagens pulsresultat.

Lyckorus

Härlig dag igår. Kort arbetsdag, fixade ett bankärende på vägen hem. Svidade om från arbetskläderna och kastade träningsväskan på ryggen. Gårdagens ryggpass känns riktigt gött idag :-D God middag och mys i soffan med Fitness, hur skulle de kunna bli bättre?

Han även med lite mys med finaste sambon innan sängen kallade, måste ju få vår skönhetssömn. Frukosten ligger i magen och andra koppen kaffe är på väg ner. Dagen erbjuder hemmafix, gymet, ärenden som behöver uträttas och så tänkte jag försöka läsa klart anatomi 1 ikväll.