Så tråkigt!!

Kom hem från skolan i söndags, jobbade i onsdags och igår torsdag blev jag sjuk. Skulle jobba idag men fick sjukanmäla mig, magen kör som jag vet inte vad, ont och illamående. Någon aptit har jag inte heller, dock lyckats få i mig två mackor nu i eftermiddag, en bragd då inte ens kaffe smakar just nu!

En liten uppdatering

Lördag, helgen har bara börjat och jag njuter i fulla drag av att ha halva helgen kvar med min älskade. Det finns få saker jag uppskattar så mycket som att umgås med denna fantastiska man.

Åkte in till stan då jag skulle lämna tillbaka en sak och några andra ärenden, men glömde klart det jag skulle lämna tillbaka hemma. Men fick köpt uppföljaren till Livet efter dig, som jag tänkte läsa på väg till skolan nästa vecka och storhandlat.

Sitter nu med näsan i böckerna medan mannen som lovat "riktigt goda biffar till middag" lagar mat. Om det är någon som kan laga mat i detta hushållet så är det han, även om barnen tycker väldigt mycket om min matlagning och varje gång vi har köttfärsås frågar Vilda om det är min eller pappas.
 
Fick ordnat min kontorshörna för ett par veckor sen och så bra det blev, även om det är lite rörigare nu än då.
 
 
 
 

Blandat drabbel

Som alltid är det fullt upp i mitt liv och där emellan kraschar jag lite för att sedan ta mig upp på banan igen. Hösten och snart vintern har kommit till Skåne, så jag drömmer mig tillbaka till den underbara veckan Thomas och jag tillbringade i Turkiet. Helt klart en av de absolut bästa veckorna i mitt liv, så underbart det var att få komma bort bara han och jag för en veckas sol, bad och slappande.
 
Men nu är vi sedan några veckor tillbaka hemma i kalla Sverige och vardagen igen. Skolan är igång för fullt och först ut är skelettets och musklernas anatomi, intressant men mastigt! Trivs rätt bra på nya jobbet även om det är svårt att ställa om från korttidsboende till demensboende, det är två helt olika arbetssätt men jag är grym som behärskar båda och kan skifta mellan även om jag har lite svårt att slå av på tempot så gör jag mitt bästa.
 
Inom de närmaste väntar en vecka på skolan och jag har hört det ryktas att det är snö där uppe, vilket jag inte alls glädjs nämnvärt åt. Kom precis på att jag inte har träningskläder så jag klarar mig hela veckan, så får nog ta med mig lite tvättmedel så jag kan köra en maskin tvätt under veckan.
 
I övrigt planerar jag att åter ta tag i deffen, för något måste göras då jag inte alls trivs i min kropp som det är nu. Som tur är jag inte särskillt glad i varken pepparkakor eller annat julgott, förutom lussebullar då men det räcker med en så är jag nöjd. Bara jag får mitt kaffe klarar jag mig mer än väl! Nä, lite planering och just nu börjar det ramla in lite jobb också, tycker bäst om när jag vet någon dag innan så jag kan planera mina dagar lite.
 
Nä, hänga lite tvätt och sedan trycka näsan i böckerna igen sen innan det väntar jobb boendejobb ikväll.