Jag vet att det kommer vara värt det!

Idag för exakt 14 månader sedan tog jag beslutet att 2015 tävla i Bikini fitness, ett stor mål och enligt många en häftig satsning! Jag har inte riktigt lyckats komma dit jag vill på dessa 14 månader, men snart går jag in i en ny fas då jag kommer få hjälp med kostschema av Sabina på Må Bra i Ystad. Målet just nu är att tappa främst i fettvikt (deff) och sedan köra en uppbyggnadsperiod (bulk), muskler har jag redan en del men jag känner att jag vill få fram de mer och se vad jag behöver jobba på.
 
Om jag är nöjd med Sabinas arbete är chansen stor att det är hon som kommer ha hand om mina kostscheman även i framtiden. Jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer ta mig i mål. Redan här särskiljer jag mig från andra som ger upp, för jag har viljan, kunskapen får jag längst resan, jag kan inte ge upp nu när jag kommit så här långt och då är jag ändå medveten om att det värsta är att vänta. Om ett år är jag i full färd med att planera tävlingsdieten och allt där omkring, det är något jag minst sagt ser fram emot men jag ser till att njuta av resan.
 
Detta är en av de häftigaste sakerna jag gjort i mitt liv, jag är på väg att förverkliga mig själv och mina drömmar!
 
 

Fitness is built 30% In the gym, 70% In the kitchen and of 100% dedication!

Mycket som händer just nu! Var och gjorde en TANITA vägning hos Sabina på Må Bra i Ystad idag, ska göra om vägningen om någon månad och se hur jag ligger till då. Pratade lite om min träning, mitt mål att tävla i Bikini Fitness hösten/vintern 2015 då jag haft planer på att anlita Sabina för att lägga ett personligt kostupplägg efter mig och mina mål vilket hon gärna ville göra. Jag ser fram emot att få hjälp med kosten då det är i huvudsak det som failar, träningen har jag god koll på men det är kosten som mycket faller på, det kvittar hur mycket du tränar om du inte äter rätt.
 
Annars har det idag varigt mycket planerande med hur jag kommer jobba under min tjänstledighet, skriva in i kalendern och fixat. Om mindre än två veckor sätter skolan igång och om mindre än två månader ska jag upp på första träffen med mina blivande klasskamrater, tills dess satsar jag på att vara rökfri, lättare sagt än gjort men helt ärligt skäms jag över min last och vill sluta denna fula ovana av många orsaker.
 
Idag har jag haft vilodag från gymet men imorgon är det på det igen och då ska dessutom Thomas få sig en omgång på gymet. Som sagt mycket som händer just nu, träningen går kanon, snart får jag hjälp med kostschema, skolan börjar om någon vecka och jag ska sluta röka!

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

Visa dagar är bara så där extra jobbiga, de dagarna då jag behöver extra mycket kaffe och extra mycket musik för att ens orka göra någonting alls. Idag är en sådan dag!
 
Försöker tagga för ett benpass ikväll, just nu känner jag inte alls för det men bara att bita ihop och få some shit done! Man ska inte längta bort dagarna men jag kan inte hjälpa att göra det ibland, men jag biter åter igen ihop och tar mig igenom dagarna, försöker fylla dom med liv. Sysselsättningen just nu är serier på Netflix och boken "Jag ska bli kustjägare" som jag lånade av Thomas, riktigt bra bok som jag verkligen fastnat för. I övrigt försöker jag mest ta mig igenom dagarna, försöker göra något vettigt av dom.
 
Jag har egentligen tusen saker att göra men just nu finner jag ingen nämnvärd ork att ens ta mig in i duschen, men jag borde göra det. Dagens mål är att ta stålhingsten iväg och handla, behöver inom Basaren, mataffären och bränna av ett benpass med Daniel. Skulle behöva städa också men inte alltid orken riktigt finns men det är behövligt!
 
I torsdags bjöd Roger upp mig till sig på middag och lite gott snack, igår blev det en tur till Gisela uppe i Höör och fick se deras fina hus. Vilket litet paradis, förstår att de trivs där uppe för så mysigt! Jag försöker sysselsätta mig så gott det går med det kroppen eller rättare sagt huvudet orkar. På gymet mår jag som bäst, just nu är det tydligare än någonsin att jag fokuserar inåt just när jag tränar för då är jag DÄR och inget kan störa mig.

Dansar på taggar

Nytt läkarbesök idag, vilket resulterade i ytterligare en veckas sjukskrivning. Känns som jag fått en bra läkare som lyssnar på mig och förstår hur jag mår, för det är inte lätt när det är svårt. Ett tecken på att jag biter ihop är att jag idag fick höra att jag ändå ser rätt pigg ut, ville mest skrika "Det syns inte utan på hur jag mår inuti, ingen ser den kamp jag utkämpar inombords nästan varje vaken sekund". Visa stunder på en dag kan jag faktiskt känna att jag mår bra, men dessa stunder är få och då måste jag ändå kämpa för att orka göra någonting.
 
Jag kämpar för att orka ta mig iväg och träna, jag är glad över min partner in crime Daniel som pushar och stöttar men ändå förstår de dagar jag verkligen inte orkar. Bara att ta mig till läkaren idag var jobbigt, men jag gjorde det och nu kan jag slappna av lite igen. Livet är allt annat än en dans på rosor just nu, men jag kämpar på för jag vet att det kommer en mycket ljusare morgondag då jag kommer må bra. Även om den dagen känns långt borta vet jag att den en dag kommer att komma, det gäller bara att hålla ut!

Liten update

Dåligt med uppdateringar här just nu, men jag är inte riktigt på topp. Medicinen har en massa biverkningar och det känns som jag fått varenda en av dom, men det är inget jag vill skriva om här. Vet att en del undrar vad det är som händer, men jag kan säga så mycket som så att just nu mår jag inte allt för bra men jag kämpar på och T är ett enormt stöd!
 
Var iväg ett par dagar hos T, vilket var välbehövligt att få komma bort ett par dagar. Andas annan luft, sitta på trappen, skratta och mysa in mig i hans trygga famn, dricka kaffe, lyssna på tystnaden, syrsornas spelande på kvällen och njuta av det finaste sällskapet som finns! Ett litet gästspel på 24/7 Gym i Kristianstad hans med, en rund på stan och jag kände att detta är nog en stad där jag skulle kunna trivas men det tar på krafterna och idag känner jag mig rent slut. Vila en stund och hoppas orka träna med D ikväll, behöver fokuser på något annat.
 
Återbesök till läkaren senare i veckan, får se vad han säger. Just nu är det mycket tankar som cirkulerar i mitt huvud med jobb, skolan som sätter igång om ett par veckor och träning.