Devils blues

Behövde komma ut och träffa lite folk efter en hel dag med studier så stängde datorn och slog ihop anteckningsblocket för att möta upp finaste och resten av Hollow Daze för att gå på Martin Phrals relesefest på Debaser. Hade en trevlig kväll med ett gäng härliga killar.

Kom hem och stupade i säng någon gång runt midnatt, tog emot att gå upp imorse men de gick och nu är jag hemma, strax kommer Camilla över på en fika och sen blir de nog fortsatta studier.

20110217

Jag är inte lat, jag är inte rädd för frisk luft, jag har bara ingen lust att gå till affären och handla. Kommit in riktigt bra i studierna, så bra att jag måste tvinga mig själv att ta pauser emellanåt och se till att få i mig lite ny energi.

Aldrig kunde jag väl tro att näringslära med alla sina kolhydrater, glykos, fruktos och glykogener kunde vara så intressant. Tagit fram blodpudding (protein) och potatisbullar (kolhydrater) till middag, lika bra att passa på när man är själv hemma :-) Planerat mellanmål 1 och lunch till imorgon, haft snickarna på besök så nu kan vi äntligen öppna, men viktigast av allt stänga fönstret igen och städat. Så nu återgår jag till studierna någon timme till innan de är dags för middag.

1½ av 9 avklarade

Härligt de är att ha ett ordentligt skrivbord att sitta och plugga vid. Äta, jobba, plugga, träna och sova är hur de flesta dagarna ser ut för mig med lite avbrott för hemmafix och mys med hjärtat. 

Blve klar med anatomi 1 här om dagen och har tagit mig igenom ungefär halva näringslära 1, tycker verkligen om dessa ämnena. Intressant att läsa och lära sig, de driver mig att för varje sida är jag lite närmare mitt mål att bli styrketräningsinstruktör och tankarna på att senare forstätta till personlig tränare har börjat gro me och mer.

(Med Rihannas nya album Loud strömmandes ur högtalarna går pluggandet som på räls)

Studying feelings

Okuperat störrsta datorn med sina tre skärmar, me like! När finaste först kom med sin dator trodde jag nästan jag skulle dö, tre skärmar och ett par gräsliga högtalare (fast de är bra ljud i dom i alla fall) haha Men de gick bra, med ett stort skrivbord löste vi de. Tänkte plugga en massa idag och vad är då bekvämare än att sitta vid stora datorn?! 
 
Äntligen har jag kommit igång med pluggandet som jag så länge längtat efter och anatomi 1 av 3 är färdig så nu håller jag på med näringslära 1. Livet leker, bor tillsammans med världes underbarast och för att citera "Vad mer kan man begära av livet? Kärlek, mat på bordet, tak över huvudet, kläder på kroppen och pengar på banken" Han har så rätt min fina, vad mer skulle man kunna begära egentligen?