In and out-front and back

En hemsida att göra, php, css, html dvs. Massa rolig kodning. 

Men ändå vänder jag mig ut och in, slår knut på mig själv. Måste skicka de där papprena, väntar samtalen som förhoppningsvis hjälper mig fram. Imorgon möte som jag hoppas går bra, för då är jag ännu en god bit på väg att lämna det gamla bakom mig.

K-Ä-R-L-E-K!

Mys på hög nivå! Har en av de bästa och hennes dotter här på semester denna veckan. Vi har de helty underbart tillsammans med en massa promenader, lekplatsbesök, prat i massor och en del fotograferande.Skulle inte kunna ha det bättre, men så har jag de absolut bästa omkring mig <3
 
 
 

Fint ska de va

Ojoj som jag misshandlat mitt ansikte, har aldrig riktigt bryt mig om att smörja in mig men sminkat mig varje dag. Träffade Nina idag och hon nästan lite skällde på mig när hon fick veta detta, så med mig hem fick jag lite ansiktscreme från Elizabeth Arden som jag lovade att testa. Kanske jag äntligen kan få den där hyn jag alltid velat ha, inte så där 100% perfekt behöver den inte bli (jag tänker iaf inte klaga om den blir de), den kan inte bli sämre än den reda är iaf.
Inte den billigaste cremen, men hjälper den så är den värd varenda kroan, borde kanske börjasatsa på bättre hudvård och N kunde bara lovorda denna creme, hon kan sin sak så jag tar och litar på henne :-)

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv eller mina drömmar

Har ännu inte riktigt återhämtat mig riktigt, känner mig konstant trött och sover sämre igen. Drömmer underliga, jobbiga mardrömmar och framför allt om ett trapphus som ger mig ångest. Trappa som går runt, runt uppåt i ett gammalt hus med massa lägenheter där konstiga människor bor bakom dörrarna. Längts upp är värst, där saknas flera trappsteg så jag måste hoppa för att komma dit och till den dörren där uppe vill jag inte, men ändå måste jag ta mig dit. 

Inatt drömde jag att jag bodde bakom en av dessa dörrar och en kalkon hakade på min fot när jag kom "hem", ingen trevlig kalkon så jag klämde denns huvud i dörren när den försökte följa efter mig.

Drömmer verkligen helt sjuka drömmar och de är inga trevliga drömmar som ni förstår heller, i en dröm jagade en osthyvel mig. Mina drömmar kan ge upphov till minga goa skratt i dagsljus men mitt i natten är de inte lika roande.