Battle of Scandinavia

Som jag längtat och sett fram emot detta, att få se min första fitnesstävling! Grymma tjejer och killar som slitit hårt för dessa få minuter i rampljuset, men det måste vara så värt det och jag kan lova att det gav blodad tand!
 
Tyvärr kände jag mig segare än segast efter ett par nätter med rent för lite sömn även om jag vilade i bilen upp (pappa vet hur tråkigt resesällskap jag är. Har alltid somnat innan vi ens lämnat parkeringen typ!) hehe Men jag fick ut det jag hade hoppats av besöket i Allingsås, nämligen vetskapen om detta är något jag vill göra eller om jag skulle omprioritera, jag är mer än fast besluten att detta är något jag vill göra!
 
Blev lite inhandlat från MM Sports som hade monter där, perfekt för mitt Casein börjar ta slut men tyvärr var chokladen slut så fick bli Päronsplit som jag haft i Whey innan men deras smaker är som bekant betydligt mer krämiga i Casein så jag har stora förhoppningar. Hade dessutom turen att springa ihop med tjejerna från Squats och fick pratat ett par snabb ord med dom, två riktigt grymma tjejer!
 
Dieten fortgår och enligt vågen är jag nere på morgondagens målvikt, vilket är kanon om så är fallet!

Let the sun shine on me

Äntligen torsdag och jag har gjort veckan sista arbetspass! Nu ser jag fram emot tre härliga lediga dagar och hoppas vädret håller sig lika fint som det är just nu för då blir jag extra glad!
 
Planen igår var att tagga till för ett pass bröst och biceps men orkade verklgen inte, kom i träningskläderna och var på väg ut genom dörren när jag insåg "nä jag känner inte alls för det idag" istället blev det en liten promenad till affären och hem igen, det fick gott räcka! Idag är tanken att plugga i Beatsen och ta en lång promenad, sett fram emot det hela dagen och solen skiner så vad vore härligare än en riktigt lång promenad!
 
Imorgon är det bestämt gymdate med E, får se om jag köttar B&B eller ben men det avgör jag imorgon vad jag känner för!

Borde vara lycka

Musik betyder massor för mig, har nästan alltid musik på oavsett om jag är hemma eller om jag är ute. Just nu strömmar denna listan ur högtalaren och jag taggar för gymet med en kopp kaffe efter ett lång arbetspass.
 
Den senaste veckan kan beskrivas som ett mindre helvete, jag borde vara jätte lycklig och det är jag egentligen! Men det har varit en del skit på sistone och det har tyngt ner mig, jag måste vara extremt noga med att lyssna på kroppen för att inte bränna ut mig igen och upp på allt drog jag på mig en förkylning. Fast jag är lyckligt lottad som har så fantastiska vänner som älskar mig för den jag är och stöttar mig när jag faller, men som jag säger "Det är okej att falla, bara jag kommer tillbaka ännu starkare!" Utan dessa underbara människor hade jag inte varit ett skit!
 
Nu tagga till för ett pass bröst och biceps, egentligen står det hela ben och vader på schemat men jag sparar det till fredag när jag är ledig och förhoppningsvis har massa mer energi!
 

In the blue...now downunder!

Andra dåliga dagen, känner mig inte ett jävla dugg på topp när jag egentligen borde vara på ett kanon humör! Funderar på att försöka ta mig iväg till gymet, men först borde jag verkligen försöka trycka i mig en matlåda så jag har lite energi iaf. Kaffe och kolhydrater har varit min kost idag, inte alls kännt för att äta men det blir så visa dagar och jag försöker tänka framåt!
 
Fika med fina E och lite strump- och underklädsshopping fick det bli idag, lite småkris på den fronten kände jag. Jag hatar att må så här, får bli att ta en lugnande och försöka dra till gymet för att mosa rygg, tänka på lite annat och fokusera inåt på sånt jag behöver fokusera på.
 
Conversen åkte på idag för första gången i år!
 
 

I love you whoever you shud have been

Vaknade av att en vis kattherre klöste mig rakt över ena ögat så nu har jag ett snyggt rivmärke mitt i nyllet och lagom glad! Träningen igår börjar kännas och jag vill inte veta hur det kommer kännas imorgon, vi körde igenom hela benen ur alla möjliga vinklar. Så det gör inte så mycket att jag missade framsida ben tidigare i veckan, det var nog snarare ren tur!
 
Gårdagens upplägg:
10 minuter uppvärmning på cykel
Squats 10*4
Utfall 10*4
Benpress 12*4
Vadpress 15*4
Abduktor 15*4
Adduktor 12*4
Ryggresningar max*4
 
Nästa pass blir det att lasta på lite mer vikter igen, fick gå ner igen för att teknikträna men nu när den äntligen fått godkänt av coach kan jag börja lasta på igen. Idag är planen att totalt kötta rygg och triceps, men först en kaffe och promenad.