Käften på dig!

Idag var det inte pumpa rumpa utan pumpa bröst och biceps, snacka om att de blev pump! Båda fick sig en ordentlig genomkörare och egentligen hade jag mer att ge men tiden räckte inte till, behövde bege mig till jobb för möte och nösta gång tror jag minsan jag ska se till att öka lite i en del övningar :-D
 
Dagens upplägg:
Bänkpress
Hantelflyes
Bröstpress i CC
Biceps curl m. Stång
Hantelcurls
Bicepscurl m. Z-stång
 
Imorgon väntar en gymdate med min fina vän K, jag har blivit lovad att jag kommer hata honom så jag ser fram emot ett rikitigt "käften" pass.

Ödmjukhet för sporten

Precis sett dokumentären om Kai Greene- A day In the life of a bodybuilder, vilken man och vilken ödmjukhet inför denna sport!
 
 
För 9 månader sedan visste jag att fitness är något jag villl satsa på, jag visste att det skulle krävas otroligt mycket hårt arbete och dedikation. Många tittade på mig och undrade vad i helskotta jag fått för mig. Idag, mindre än ett år senare stöttar och peppar man mig i min dröm även om de flesta ruskar på huvudet och tycker jag är galen som går upp 04.40 för att köra cardio innan jobbet och styrka så snart jag gått av mitt pass.
 
Jag kan säga att än är jag inte så strukturrad som jag en dag kommer vara, detta är ett sätt att leva och mitt val av livstil och förändringar av en livstil tar tid, det måste få ta tid! Jag ser detta som en resa, en resa utan slut för jag vet redan nu att jag aldrig kommer vara helt färdig eller nöja mig, jag kommer alltid vilja bli bättre! Än är jag inte där jag en dag kommer vara, men den dagen kommer för detta är det jag vill och min stora dröm!
 
"Jag vet inte vad jag gett mig in på, men jag vet att det kommer vara värt det!" Idag kan jag säga att varje dag, varje bakslag har varit värt det för jag har lärt mig så otroligt mycket på vägen och jag fortsätter hela tiden lära mig! En dag kommer jag stå där på scen, i mitt absolut bästa form oavsett hur det går kommer jag kunna säga "Jag, bara Jag tog mig hit, Jag har gjort detta!"

20140214

Träningen går lite så där men det är bara att bita ihop och fortsätta framåt, pass 3 av 5 dras av lite senare idag och det ser jag fram emot, svettigt och tung benpass står på schemat.
 
Fick bryta fastan lite tidigare idag för jag var så otroligt hungirg när jag vaknade imorse! Sitter här med dagens andra kopp kaffe och funderar lite på vad jag ska göra härnäst, kanske skulle ta en vals med dammsugaren ocvh röja lite här hemma innan jag går på helgens jobb.
 
Senaste veckan har det varit många tankar, beslut har tagits och ett är att jag lägger dejtandet på is ett tag framöver, lyssna på vännerna som säger åt mig att sluta leta så dyker den rätta upp.

Inga mer festligheter

60 minuters svettig cardio stod på schemat igår och sedan fest för att fira min väns sambo, gick hem vid 00-tiden och la mig för det är en dag idag också. Messade coatch och berättade att detta med festande inte är min grej längre, visst är det trevligt att täff folk men att dricka och sen sova dåligt är inget för mig. Jag vet vart jag vill och igår blev sista gången på väldigt länge som jag dricker om någonsin igen, kände bara att "nä, det finns viktigare saker för mig" och det är träningen!
 
Idag står storstädning, matlådefix och ett pass baksida ben på schemat. Ska bli skönt med färdiga matlådor igen, det är rent för lätt att fuska om jag inte har färdiga matlådor så kyckling med sötpotatis och nötfärs med ris ska tillagas och portioneras upp för den kommande veckan.