Boobies

Hemma efter dagens första av två arbetspass, hemma käkat lite och så fort mobilen är laddad drar jag till gymet för ett pass på gymet.

Gårdagens bröstpass visste precis vart de tog. Bröstpressarna i CC:n tog precis där de skulle och brände riktigt ordentligt! Gårdagens bröst och magpass såg ut så här:

Hantelflyes- 8*4
Hantelpress- 8*4
Bröstpress i CC- 8*4
Båten m. Pilatesboll- 8*3
Crunches i CC- 8*4

Kände mig trött och nöjd med gårdagens pass som var nära på att inte bli av, trött som jag vet inte vad efter jobb och en natt med för lite sömn (men det var det värt!) Landade hemma på soffan och vilade någon timme innan jag taggade till och drog till gymet, var nära att vända när jag väl kommit dit men gick in och körde!

Glöggmingel

Igår bjöds de på glöggmingel hemma i min etta. Glögg, saffranscheesecake, pepparkaksmuffins och pepparkakor bjöds på och vin dracks. Råkade bli lite mer onykter än planerat men har ändå mått förhållandevis bra idag, mycket tankar som snurrar i mitt huvud och de gör mig både glad och ledsen.

Haft en lugn dag hemma, plockat undan efter gårdagen och försökt få i mig lite käk men jag känner ingen direkt aptit. Jag har huvudet på helt annat håll och särskillt mycket träning har det inte blivit på sistone heller. Blir att packa träningsväskan ikväll för imorgon är tanken ett pass direkt efter jobb.

Nu blir de att värma lite mat och försöka att inte tänka för mycket, fan de är hemskt att känna så här och inte kunna göra något åt de!

Glad tjej!

Glad tjej ikväll! 29 mars är det jag och pappa som åker upp till Alinsås för att gå på ”Battle of Scandinavia”, lycka att få gå på min första fitnesstävling och att bästa pappa vill följa med!