20130330

Hade en mysig dag med in älskade i, åkte ut och fotade lite. Blev även en tur på Emporia, avslutade dgen med en kaffe hos ett par goda vänner på vägen hem.

Mina absoluta favoritjeans är så trasiga att de inte går att använda längre och den modellen/tvätten säljs inte längre. Till min lycka hittade jag de på tradera och jag vann auktionen (lycka!), men kollar sen storleken på de jag har och de är en storlek större. Detta gav mig en hemsk ångesttack över hur min kropp är just nu, XX kg på 2½ år och att jag inte tappat önskat antal kg de senaste månaderna gör mig så arg och frustrerad. Somnade med ångest, vaknade med lite mindre ångest men ändå.

Hard times dont last

Senaste månaden har varit tuff, enormt tuff! I tisdags kände jag faktiskt något som skulle kunna kallas styrka, i onsdags kände jag något som kan kallas hopp men än vågar jag inte hoppas, vågar inte tro.

Börjar längta tillbaka till gymet, längta fötter att få pressa kroppen!

20130319

Strulstrulstrul!! Ghaa jag blir tokig, ja ångesten om skulle stanna i 2012 den lyckades ta sig igenom trots allt. Hjärtat och jag vi pratar, diskuterar och pratar ännu mer, på ett eller annat sätt löser sig allt. Hjärtat(i båda bemärkelserna) säger att de kommer lösa sig likaså vänner och familj, bara mitt dumma huvud som inte vill inse det. Allt händer av en anledning, de tror jag själv också men ibland bli jag bara s trött på allt kämpande!

Sova?!

Sitter på rast #1 och lunchen ligger i magen, lång dag idag. Funderar på vad jag ska göra resten av tiden, orkar inte ut och gå för de är en massa springande resten av dagen. Nä tror jag drar filten över mig och slumrar en stund.

Fitspo

Promenerade till jobbet med en kaffe i handen och musik i öronen, en härlig promenad innan jobbet. Hade hört med sambon om han ville hämta mig efter jobbet ikväll och kunde han göra, klockan närmar sig och jag påminner honom "visst ja de hade jag glömt" men hans snälla mor körde och hämtade mig så jag slapp gå hem.

Här om dagen hittade jag en gammal bild sen jag och hjärtat började träffas för 2½ och jag tänkte "skit vilken form jag ändå hade då och så snygg", känner mig tyvärr inte lika snygg just nu men jag har iaf tappat x kg två senaste veckorna så de går åt rätt håll iaf. Jag är min egen fitsporation, tänk när jag har kommit ner till den vikten och kan ha de klädena igen. Så mycket som inte passar just nu men snart, snart! Såg precis att ett av de få par jeans jag trivs i just nu börjar gå sönder :-( Har liksom ingen direkt lust att köpa nya jeans som ändå kommer vara förstora om någon månad.

Jag var inte nöjd med min kropp då heller, men vad jag saknar formen nu!