Hollow Daze

Gårdags kvällen spenderades på Yump där bandet Hollow Daze hade sin första spelning som enligt min mening var riktigt bra.

 

Ett band med ett härligt rock-sound som sätter sig direkt med sin trallvänliga musik. Jag gillar dom skarpt och de tror jag många av er med kommer göra.

Resultat inriktat

Vägde och mätte mig för första gången sedan början av augusti och jag är nöjd med resultaten. Kul att se att träningen ger resultat. Vill som jag sagt innan minska i fett % och öka i muskelmassa, men jag kör inte särskilt mycket cardio utan satsar min tid på gymmet på styrketräning.

Biceps -1,5 cm
Mage -7,5 cm
Stuss -7,5 cm
Lår -2,5 cm

Vikt, axlar och bröst har jag inga anteckningar sedan föregående vägning men de kommer med på nästa.

I dont want to look back

Härlig träningsvärk i benen sedan igår och imorgon är de på de igen, fast få blir de armar, axlar och mage. Härligt när vikterna behöver ökas för önskat motstånd.

 
Humöret har varit på sparlåga större delen av dagen. Snön kom till vår lilla stad inatt vilket innebar att jag fick halvspringa till jobbet för mitt lås på cykeln frusit, vill inte ha snö!
 
Vill inte vara så här låg, de förstör så mycket! Vill bara få vara glad.

Never to late

Haft en mysig helg med fin, gjort absolut ingenting mer än myst och druckit kaffe hos ett par vänner till mig och hos mamma. Bara haft de bra tillsammans. Snabbt kan kanske tyckas men känns de rätt så är de rätt sägs de, jag är glad och det är de som räknas.