First

Första inlägget från min iPad som jag fick hem den igår och jag älskar den! Tanken var att jag skulle passa på att jobba lite nu efter mötet på lagret, men så klart glömde jag gästboken hemma. Så de blir inget med de, får ta de lugnt istället.

Just nu vill jag bara hem och lägga mig, men de går tyvärr inte. Hoppas lite mat gör susen för humöret, de brukar kännas så här när blodsockret går neråt.

Jag vill inte!!

Vill bara lägga mig ner och gråta just nu, PMS, klydd med A.kassan som vill ha ytterligare kompleteringar och jag kanske då inte ens är berättigad till min fucking A-kassa som jag betalat in till i 9 år. Ghaa, upp på allt är jag förkyld också så någon träning kommer inte på tal, jag vill bara gå och lägga mig!

Time goes by

Jösses, här är visst någon som tittar in lite då och då fast jag inte skrivit på länge.

Tredje dagen i rad med ångest, damn bara lämna mig ifred! Gårdagen slutade allt annat än bra, jag lyckades med konststycket att låsa in mina hemnycklar och allt i skåpet, efter typ 1½ timmes svärande och skrikande i ren panik löste sig allt och idag har jag värsta dåliga samvetet för mitt humör igår. Usch, måste verkligen lära mig att tygla mitt humör.

Mycket som händer just nu, oro över hur de blir med jobb och så då jag nu bara har lite strödagar. Hoppas de är livets sätt att säga till mig att de är nu min karriär tar fart. Dricka upp kaffet, byta om och packa väskan för att sen bege mig mot sista passet för denna veckan. Ser fram emot tre hela dagars välförtjänt ledighet som kommer spenderas med underbart folk!