Bakissöndag

Vilken kväll/natt de blev igår, hade verkligen jätte trevligt med härligt folk! Druckit kaffe med grannen och testat Veronicas pass, gick väl inte allt för bra bakis som jag va :-P Men de blev ett tappert försök. Sett på film med grannen och haft de trevligt är vad jag har gjort på min bakissöndag.

3 fått höra om träning denna veckan

- Fått höra att man tycker jag är vältränad :-D Tackar tackar!
- Att jag är duktig som tränar så mycket som jag gör
- Jag har inspirerat en kollega och vän att börja lyssna på sin kropp, då det är väldigt viktigt att göra för den talar mer till oss än vad vi tror.

Den sista känns extra bra, att veta att jag kan inspirera någon till något bra som gör bra :-D Det känns verkligen bra! Jag som annars tvivlar på mig själv att jag på något sätt kan inspirera har nu fått veta att jag kan och för mig känns det verkligen jätte roligt.

En annan kollega kom efter förra veckans möte till mig och frågade om inte jag kunde hjälpa henne med lite pausövningar då hon tycket jag var så duktig i att hålla pausgympa på våra möten på jobbet. Sånt gör verkligen min dag och jag känner att jag gjort något bra.

Pass 2: Rygg och bröst

Sitter här i köket vid nya matbordet och är väldigt nöjd med mitt köp. Maten ligger i magen och jag får verkligen säga att vegetariskt är underskattat, de är gott och lättlagat. Ikväll blev de qurnfilé med kokt potatis, rivna morötter och sås.

Just nu känns sängen som en bra idé, trött efter ett hårt rygg- och bröstpass på gymet så de ska bli skönt att sträcka ut ryggen för stretcha glömde jag, vilket inte är riktgt bra. Borsta bissingarna och sedan hoppar jag i säng så jag orkar jobba imorgon, kroppen säger att den vill vila efter dagens hårda träningspass.

Galet massivt

Haft en underbar eftermiddag/kväll med Camilla som hjälpte mig hämta mitt nya köksmöblemang, burit upp alla lådor och skruvar ihop de. Vi har skratta om vart annat åt både de ena och de andra, hade någon hört oss hade de mest troligt trott vi va rent tokiga haha Hon tyckte jag sa heroinfest när jag sa hallowenfest, klockrent!
 
 
Vem behöver män när de finns Camilla med en skruvdragare och goda grannar, vilket slit vi haft men de blev riktigt snyggt! Utan henne hade jag nog fortfarande försökt få ihop bordet, införskaffa en skruvdragare är helt klart en sak jag måste göra.

Jäsdeg nej mage

Soyamjölken tog slut så tog lite laktosfri mjölk i kaffet vilket magen inte alls tyckte om så nu är den svullen och gör ont. Laktos misstänker jag redan att jag inte tål men de va ju laktosfri mjölk, är de rent av mjölkproteinet jag reagerar på?
 
 
De finns många bra mjölkfria alternativ gjorda på bl. a soya och havre när man inte kan dricka/använda vanlig mjölk. Dock kostar de lite mer men de handlar för min del om att slippa ha ont om de nu är som jag tror att jag är allergisk mot mjölk (laktos, mjölkprotein). Jag skulle inte bli särskillt förvånad om så är fallet då jag vet att vi har det i släkten och de kan gå i arv.