Lite lugn och ro, tack!

Ghaa! Försöka plugga i detta oväsendet, kanske inte så farligt men jag kan verkligen inte koncentrera mig när dom håller på. Borde kanske öppna bed and brekfast, jag är rent för snäll för mitt eget bästa men är de familj och vänner så är de. Får jag ingen lugn och ro här hemma får jag sticka till Mamma, biblotecket eller helt enkelt sätta i lurarna och sätta på lite klassisk musik.

De där slamrandet med markerna gör mig tokig, likaså mobiler som ringer i ett och folk som är enormt tröga. Köket och sängen lär bli mina studieplatser här hemma, jag tänker fan inte ge upp detta!

Sista dagen-första veckan och sista passet

Första veckan efter semestern är avklarad, har gått rätt bra och nu börjar man komma in i rutinerna igen. Handlade hem lite saker till tacosen ikväll, nåt gott får man ha nu när  helgen står för dörren. Passade på att hämta ett efterlängtat paket på vägen tillbaka.

Precis tvingat i mig en keso (äpple, päron & vanilj) men de va precis att den gick ner, smakade inte alls gott idag. Måste försöka hitta lite nya mellanmål, äter kesella smoothie eller keso fyra dagar i veckan. Några förslag, helst proteinrika? Ett pass på gymet och sen håller jag helg. Handla något gott att dricka till middagen och nytt anteckningsblock ska inhandlas.

20100729

Tvivlade lite på om jag verkligen tagit rätt beslut men den dag som denna på jobb och jag behöver inte tveka längre, de var de absolut bästa valet jag kunde göra!

En kopp kaffe och de känns betydligt bättre, ett pass till gymet blir de som planerat. Måltidsmässigt borde jag vänta en timme till men jag orkar inte vänta.

20100728 första studierna

Ledig från träningen idag, så passade på att plugga lite. Känns bra att äntligen vara igång, räknar med ett de kommer ta ungefär 200 timmars studier och jag har ingen deadline att hålla så de får ta den tid de tar. Jag tar hösten till detta! Glad att jag tog steget och gjorde de jag ville, detta kommer bli så bra! De gäller bara att tro på sig själv så kan man klara allt!

Plugghäst

Nu har jag gjort de, jag har bokat kurserna och betalt dom så nu väntar jag bara på att kunna sätta igång och plugga. De flesta har sagt "Kör hårt!" så nu är de beställda och betalda, jag är så glad! Fattar knappt att jag verkligen gjort de, att jag tagit tag i en sak jag verkligen vill!

En bra kväll, kurserna är bokade, lyssnar på bra musik och ska nog göra mig en god kopp te.