Fullt upp!

Bloggen kommer tyvärr lite i sista hand just nu, heltids studier, 30% arbete, diet och drygt 12,5 h ta mig till/från gymet och träning i veckan gör att jag inte har överdrivet mycket tid till övers.
 
Dieten började i måndags och upplägget passar mig fint men mycket frihet att äta och lägga upp kosten efter de riktlinjer jag fått. Frukosten och mellanmålet är i magen, fast jag kom på nu att jag glömde mitt ägg så får väl se till att tugga i mig det. Känns som jag inte gör mycket annat än äter numera, men kostupplägget passar mig som handen i handsken och kroppen verkar uppskatta det. Ställde mig på vågen imorse bara för skojs skull och jag har tappat 0,8 kg sedan i måndags, gillas! Men får inte gå ner för fort och så länge kroppen svarar på detta sätter kommer jag inte gå några morgonpromenader, det sparar jag tills/om jag hamnar på en platå.
 
Tugga i mig mitt ägg och sedan sätta mig med studierna.

Memories

Idag strömmar väldigt blandad musik ur mina högtalare, men alla har de gemensamt att det är musik som väcker minnen. Musik som betyder massor, som får mig att minnas en gång då livet var så otroligt annorlunda. 

 

 
 
 
 

 

One of those days

Idag är en sådan dag, en dag då precis allt snurrar i mitt arma lilla huvud. Skulle kunna tror att någon har vem-skriker-högst-tävling i mitt huvud så som det låter där uppe idag, hatar dessa dagar när det är så.
 
Jag borde egentligen vara väldigt van vid det vid detta laget, men jag vänjer mig aldrig riktigt. Så trött på denna osäkerheten, inte veta, inte förstå, inte våga slappna av. Tar mina tankar och drar till gymet senare, köttar på med Daniel och får ventilera lite, vad skulle jag gjort utan min partner in crime tillika brother from another mother.

I'm sorry

Sov 2½ h längre än vad jag skulle såhela dagen bli därmed lite förskjuten. Slängde mig i soffan med laptopen, kaffet till vänster om mig som alltid och musiken strömmar ur högtalaren. Planerar att köra ett pass med Daniel i eftermiddag, sedan plugga några timmar innan jag håller kväll. Åh vad jag kommer ha ont i mina ben imorgon, för idag står fram/insida ben på schemat.

Just nu är jag lite smått irriterad på skolan som strular till det med mitt CSN, hoppas de löser det snart för det är minst sagt irriterande!

Massa ord

Beställde väckning av hjärtat imorse så jag skulle komma upp i något så när vettig tid då jag fått svårt att komma upp om morgnarna, men så är det när jag sover dåligt om nätterna. Upp, fixa kaffe och frukost, la fram medicinen men sen vet jag inte om jag tog den eller inte men borta är den.
 
Bestämt mig för att när jag sitter i soffan är det "fritid" och köksbordet som blivit min studieplats är det endast studier som gäller. Borde bädda sängen och få på mig lite ordentliga kläder, kan inte gå runt i mjukiskläder hela dagarna även om jag pluggar hemifrån.
 
Idag ska jag fortsätta skriva rent anteckningarna från gårdagens seminarium, lyssna på Mp3 filerna och första kapitellsammanfattningen. Samt börja på andra uppgiften, komma på två vanor som jag vill ändra/komma igång med och dela med mig till mina klasskamrater.