Just like me

De börjar kännas lite bättre, men inte på långa vägar bra. Detta kommer ta lång tid, men de måste få ta tid. Läkarbesök igår, helt sjukskriven någon vecka till och sedan ska jag börja jobba lite grann. 

Blev en lång promenad med min underbara vän M och hennes lilla bebis, så massa gosande med bebis har de blivit idag. 

Tänkte försöka hålla mig vaken tills finaste kommer hem, får se hur de blir med det. Ögonen går i kors, blir trött av ingenting nu för tiden. Vara i ett rum med massa folk är rena mardrömmen, handla när de är mycket folk är totalt lönlöst. Jag klarar inte av det, jag blir extremt trött och vill bara därifrån.

I hit the ground whit a boom

Är sedan mitten av november sjukskriven, smackbombang föll jag rakt ner i asfalten med ansiktet förre.

Låg uppdatering, inte konstigt de finns inte mycket att skriva om just nu. Men...sen sist så har vi fått ny lägenhet och flyttar i början av 2012 och vi längtar! Försöker ta dagarna som de kommer och göra sådant jag orkar. Just nu ser jag fram emot julen som kommer firas min med min finaste och hans familj. Sedan är de självklart flytten, kan inte med ord beskriva hur skönt de ska bli att flytta härifrån. 

De bästa är att jag har den mest underbara familjen och underbaraste vännerna som verkligen ställer upp och lyssnar! Ni är verkligen de BÄSTA!!