Start v. 18

Vaknade med ont i halsen och nacken, har nog legat konstigt inatt. Efter frukosten tog jag ett litet ryck här hemma och städade undan lite, passade även på att byta gardiner i vardagsrummet och de blev helt plötsligt mycket trevligare här hemma.
 
Har även hunnit med ett pass på gymet och storhandlat (med cykel), gjorde en matlista för veckan och handlade därefter. Tungt blev de men de blev inte särskillt dyrt, hade redan en del hemma men behövde ändå köpa hem en del basvaror och sånt.
 
Matsedel vecka 18:
 
Måndag: Matjesill, kokt potatis, gräddfil och lök.
Tisdag: Gratinerad falukorv m. Potatismos, tomat och gurka.
Onsdag: spagetti och köttfärssås, sallad.
Torsdag: Fiskpinnar, kokt potatis och rivna morötter.
Fredag: Ost och skinkpaj m. Sallad
Lördag: Kycklinggryta, ris och wokgrönsaker.
Söndag: Fläskytterfile, potatisgratäng och sallad.
 
Stelheten/ondheten i nacken ar inte riktigt gett med sig, hade hoppats att ett pass på gymet skulle hjälpa men icke. Dags att skala potatis och laga middag, sedan en dusch och mysa ner mig i soffan eller kanske till och med sängen :-)

Veckans träning- V.17

Han med ett par riktigt bra pass förra veckan. Cyklar till/från jobbet nästan alla dagar och 3 PW har hunnits med också.

Måndag: 15 km cykel, vila.
Tisdag: PW 35, FörmiddagsGym 90
Onsdag: PW, Cykel 12,7 km
Torsdag: PW 45, Cykel 13,9 km, EftermiddagsGym 90
Fredag: Cykel 5,6 km, FörmiddagsGym 75, 5 km promenad
Lördag: Cykl 9,4 km, vila
Söndag: Vila
 
 v

Apr. 26, 2013

Morgonpigg är något jag absolut inte är, lovat sambon att gå upp samtidigt och äta frukost tillsammans. Som jag ångrade mig men sambon tvingade upp mig med "Du vet själv vad du sagt", jag och min stora käft tänkte jag. Räkningarna är betalade, får alltid ångest när de ska betalas men jag jobbar på att inte känna så. Andra koppen kaffe är på väg ner och sedan bli de en promenad innan lunch och sedan gymet.

Tanken är att jag ska gå innan frukosten men just nu är jag glad att jag kommer ut och går över huvud taget. No time to waist!

This time It's me

Börjar faktiskt bli riktigt flitig med träningen, promenad varje förmiddag jag inte jobbar och hittills har 2 av 4 gympass avklarade. Maten går bra den också, visst "fuskar" jag men jag tar de inte särskilt hårt. Hårdare tar jag att jag inte vågar ät frysta bär pga hepatit risken, blir hallonsylt i väntan på att de ska hitta orsaken.

I övrigt lever livet, mycket jobb och mycket PÅ jobb. Träning, mat och umgås med sambon. Läser en del just nu och har träffat ny vän att umgås med här i Ystad, känner inte så många här så de är uppskattat.

20130415

Måndag, ny vecka och nya dagar att fylla med liv. Ett bröstpass med mannen har hunnits med, handlar och städat har också gjorts. Mannen är iväg och spelar bandy ikväll så jag passade på att bädda rent, städa och tvätta.

Nu har jag krupit ner i soffan under värmefilten jag fick av svärföräldrarna i julklapp, just love It! Tänkte läsa lite nu...