160830

Dagens och veckans första träningspass är avklarat, nu hem och äta en sen lunch! Måste lära mig att äta mellanmål när det blir så långt mellan frukosten och lunchen.

Kände mig egentligen inte särskillt motiverad att åka och träna, det kändes mer lockande att ligga kvar i soffan. Det var ett möte med mig själv, så det var bara att pallra mig iväg! I slutet av passet slog det mig vad mitt mål för denna träningsperiod är och det målet är att känna mig och bli fastare i kroppen, tappa fett% och därmed bli mer definierad.

Jag är en person som vill göra allt på en gång och tålamod är inte alltid min bästa sida. Jag vill bli fastare i kroppen samtidigt som jag vill bygga. Något som få kroppsbyggare lyckas med, så istället för att misslyckas väljer jag nu att fokusera på tung styrketräning (like always!) och lågintensiv cardio för att lyckas med detta målet.

Tiden

Äntligen gått av dagens jobb och nu väntar två dagars ledigt innan jag går på helgen. Just nu räknar jag ner passen, då min anställning löper till den sista september och jag just nu inte behövs på Stafvre får jag gå in på ett demensboende också istället för att "bara" gå och vara övertalig. Efter det är det inte många dagar kvar innan skolan kör igång, jag kom nämligen in på Lillsveds utbildning till Personlig tränare och Hälsoprofilsbedömare. Det innebär att jag kommer lägga det kommande halvåret på att förverkliga ytterligare en av många drömmar.
 
 
Trots två jobbiga, hektiska och tunga år har många drömmar infriats och det börjar bli dags att sätta upp nya mål. Igår damp intyget från Lillsved och MeraMål ner i brevlådan, vilket innebär att ytterligare ett mål kan strykas från listan. Ska boka av lite mål på min lista, omprioritera en del och kanske lägga till några nya.

Måndag barnvecka

Måndag, barnvecka, jag är ledig, sambon har fortfarande semester och barnen sommarlov. Dålig kombo! Jag blir stingslig och vill helst inte vara i närheten av mig själv, än mindre någon annan och speciellt inte barnen. För att undvika konflikt bestämde mig för att byta om och dra till gymet och samtidigt passa på att göra några ärenden när jag ändå är i stan.
 
Detta med att bo med någon annans barn är ingen hit alla gånger, de finns liksom där fastän jag inte vill. Visst är de helt fantastiska på sitt eget vis, men ibland vill jag varken se eller höra dom.  Därför ska det bli väldigt skönt att återgå till jobbet imorgon, komma tillbaka till vardagen och mina rutiner. Komma hemifrån!

160807

Sitter i sängen med en kopp kaffe och Gilmore Girls på tvn, där jag spenderat större delen av kvällen. Väldigt skönt att få krypa upp i sängen och bara stänga ute världen (läs: Barnen), så jag får gå in i en ny barnvecka i min egen takt. Trots att vi bott tillsammans i ett år har jag inte rikitgt vant mig vid detta
"varannan vecka"-livet, så jag är väldigt glad att vi har en ny fantastiskt skön säng jag kan gosa upp mig i och stänga in mig i min egen lilla värld.

Slapp lördag

Idag har jag unnat mig en slapp lördag eftermiddag i soffan med en kopp kaffe, choklad, Netflix och senaste numret av Amelia. Något jag sällan unnar mig är en lugn stund för mig själv, något jag behöver träna på att göra oftare och speciellt våra barlediga veckor/helger då jag behöver ladda om batterierna för ytterligare en vecka med barnen.
 
 
En av nackdelarna med dessa slappa dagar är att jag blir så otroligt rastlös, det liksom kryper i kroppen. Lite tur att där är en mass tvätt att vika, hänga upp och tvätta så jag har lite att pyssla med så jag slipper klättra på väggarna.