Osocial

Kanske inte är välrldens mest sociala person, men det är så det är när man är en gym junkie. Tog en sväng hem för en kopp kaffe, vem kan gymma utan en koffeinkick innan? Inte jag i alla fall!

Känner mig elak när jag inte kan träffa mina vänner, men jag har planerat in träningen i kalendern och jag strycker den inte gärna.

En vanlig dag brukar se ut så här: 
- Jobb
- Gymmet
- Hem, äta och duscha
- Plugga
- Handla
- Laga mat

Sen är de studier hela kvällen lång, önskar att dygnet hade mer än 24 timmar så jag hunnit träffa mina pinglor lite oftare. Denna veckan är de lite extra mycket då jag åker iväg ett par dagar och då ser de inte ut som att jag har tillgång till något gym, så får hinna med de de dagarna jag är hemma.

Sleepyhead

Slut i rutan, är rent slut i huvudet. Varit uppe sen 04.45 och gjorde mig iordning för jobb i Malmö. Blev en lång dag då jag varit iväg i nästan dubbelt så många timmar än vanligt, maten är snart färdig och sen tänkte både älsklingen och jag begrava näsorna i våra respektive studier. Kolla maten och sen plugga.

Söndagstankar

Lördagen beskrivs bäst med ett ord, perfekt. Nybakde scones till frukost, fika med Nina, härlig väder för en tur i cabben hem till svärföräldrarna. Finaste tvättade bilen och jag pluggade, sen bjöds det på god mat och efterrätt.

Söndag ska vara en vilodag säger dom, de vet jag nog inte vad det är. Tanken är hinna städa, plugga och en tur till gymmet, får bli konditionsträning idag. Kroppen har börjat biffa till sig och framför allt armarna, genetiken är inte helt mot mig ändå.

22 september

Nyduschad och mjukiskläderna är på har jag krupit upp i soffan och väntar på att finaste ska bli klar så vi kan äta middag. Jag börjar bli riktigt hungirg så jag hoppas han är klar snart, jag har inte ätit ordentligt sen 12-tiden.

Gymmet blev de som planerat idag, lagom tills träningsvärken i benen har börjat lägga sig. Körde tungt idag, så imorgon lär de vara träningsvärk i axlar, bröst och triceps.
 
Dagens pass:
 
Axelpress
Hantellyft framåt
Hantellyft åt sidan
Triceps puschdown
Hantelflyes
Hantelflyes lutande bänk
Tricepspress bakom huvudet