Åter till PF

Tanken har varit att åter börja med periodisk fasta (intermiten fasting) igen from. Idag. Maten för de kommande dagarna är planerad då framförhålling är A och O för att kosten inte ska faila, lätt att fuska om jag inte har allt färdigt och strukturerat.
 
Frukost: BCAA och kaffe
Lunch: Havregrynsgröt m. Kiwi, mjölk och kaffe.
Under träning: BCAA
Efter träning: 100% Whey och banan
Middag: Kyckling/nötfärs/lax med sötpotatis/bulgor/couscous/ris.
Mellanmål: Jordnötssmör och kaffe.
Kvällsmat: Caseinpudding
 
Kommer även utöver styrketräningen köra 30 minuter valfri cardio 5-7 dagar/veckan på morgonen, trisst dock att snön ställer till det för mina morgonpromenader men tur jag har nära till gymet. Allt detta ska jag få i mig under 8 timmar förutom BCAA som jag dricker innan jag bryter fastan någon gång vid 11-12 tiden lite beroende på hur jag jobbar.

Nära, men inte nära nog..

Mitt liv är nästan perfekt, jag har ett jobbat trivs med, en fin lägenhet och underbara vänner. Det enda som saknas är en man att få älska och att få bli älskad utav, en famn som får mig att känna mig trygg, en famn där jag känner mig hemma. Jag är evigt less på singellivet nu! När är det min tur att få träffa mitt livs kärlek, när är det min tur att vara lycklig?!


Vini, vidi, vici

Jag kom iväg trots allt, efter et kort samtal med min vän som var på väg till gymet bestämde jag mig för att inte vara sämre. Sagt och gjort, laddade mobilen och byte om för ett pass rygg med massa roliga drag övningar och några set vadpressar.
 
Kvällens upplägg, all övningar kördes i 8*3:
Smal rodd
Bredd rodd
Smala latsdrag
Breda latsdrag
Stångrodd i kabel
Hantelrodd
Vadpress
 
Idag ligger jag inne med en jäkla träningsvärk i framsida lår, inte kunnat vända mig i sängen inatt pga. Smärtan. Fick tipset att få i mig mycket protein så får väl bli en shake nu innan jag begre mig till gymet, lika bra at ha det gjort så kan jag tvätta och ha mig hela etermiddagen i lugn och ro ;)

Personlig, personlig tränare

Så otroligt skönt att få lägga sig i soffan efter dagens hårda arbete, rent slut i både kropp och knopp. Igår blev det PT-pass på Axla med en vän, fick lite tips och en hel del beröm för min teknik även om jag behöver komma djupare ner i squatsen. Två riktigt roliga timmar bara flög förbi och jag tycker absolut det är något vi måste göra om snart igen, inte helt fel med en vän som delar mitt intresse för styrketräningen.
 
Idag väntade jobb och äntligen en ledig dag innan jag börjar min 7 dagars arbetsvecka på lördag, hur kommer jag orka?! Tänke ta en liten lur på soffan för att sedan se om jag orkar ta mig iväg och träna ikväll, är riktigt taggad att testa lite av övningarna jag blev tipsad om igår men frågan är om jag orkar!

Once In a lifetime

Hemma efter dagens träningspass, tung överkropp stod på schemat och tung blev det fast nästa vecka kör vi ännu hårdare! Första matlådan ligger i magen och kaffet är på väg ner down townn, dusch och lite fix innan jag tar tag i resten av dagen. Ikväll blir det en PW och sedan vila huvudet på kudden.