Lite...

Precis hemkommen efter mat och fika hos S som fyller år idag. Har en liten kisse som verkar tycka att min fot är rolig att leka med, känns lite bättre nu. Sov bort hela eftermiddagen, orkade verkligen inte ta mig för någonting alls.

Hade tänkt plugga och gå min promenad, något pluggande blev de inte men de blev iaf en promenad och skjuts hem av svärföräldrarna. Har börjat komma in i en läsperiod lite smått igen, skönt att ha något som kan konkurrera ut alla tankar som snurrar runt är inne i 190 mest hela tiden.

Tokig igen!!

Hur länge till ska man orka, ovissheten att aldrig veta nästa gång jag ska jobba. A-kassan bråkar, varför inte bara skicka att de, de och de papprena behöver vi in. Nä, istället får man ett brev då och ett då om att jag måste kompletera med en de ena än de andra pappret. Senaste nu är att de behöver in arbetsgivarintyg från mitt timarbete, varför inte skicka de samtidigt som de ville ha in för extra jobbet?! Nä, de vore rent för lätt, jag skulle ju kunna råka få mina pengar i tid.

De gör mig tokig, hur jag än vänder och vrider på mig blir de aldrig rätt. Känner mig så satans värdelös, jag vill inget annat än att få må bra! Är de inte de ena så är de något annat som sätter käppar i mina hjul, hur mycket ska en människa orka gå igenom?

Tänkte gå ut, köpa frimärken och posta ett brev. Nu vill jag bara gå och gräva ner mig, djupt ner någonstans. Varför nu detta då? Ringde och begärde ett arbetsgivarntyg, de kan ta upp till 14 dagar innan jag får de och sedan har A-kassan 4 veckors handläggningstid. De ger mig en jävla huvudvärk och inte kan jag dricka varken kaffe eller te heller. Fy fan vad jag hatar precis allting just nu!! Först sjukskrivning pga. Utbrändhet och nu 5 månader efter att jag "friskade" mig ska jag orka ta itu med sånt här. De är just sånt här som får mig att falla tillbaka ner igen, hur FAN SKA JAG ORKA!!!!!!

Avstämning v. 2

Irriterad helg, men rädslan att smittas av vinter kräksjukan och sedan upp på allt annat bli spottad på, de har liksom inte gjort de hela roligare. Blev trots en väldigt irriterad sambo (läs jag!), ett bra pass på gymet. Veckans tre styrkepass är avklarade, dock inte alla promenaderna men 4 av 5 iaf. Kosten har sköts relativt bra, men som alltid med mig är jag inte nöjd om jag inte kör all In fullt ut.

Ikväll har de blivit rent för mycket glass, men gott var de (skyller på PMS och tycker synd om mig själv). Oron över att gå in i väggen gör sig påmind, mår lite som jag gjorde då och de skrämmer mig. Nu är de Beck och äggmacka, ny vecka imorgon och nya tag.

Formcheck

Torsdagar varannan vecka innebär formcheck, fram med vågen och måttbandet. Lite längre fram när kroppen börjat tighta till sig kommer jag kanske även bjuda på lite formbilder, än är de ingen större skillnad så de är ingen större vits.

Vikt och mått:
Bröst -0,8 cm
Midja -0,5 cm
Mage -0,4 cm
Överarm -0,3 cm
Stuss +-0
Lår -3,9
Vad -3 cm
Vikt - 1kg

Maten har gått relativt bra, vätskan mindre bra men de är bara att börja pimpla vatten. Nu middag

Disciplin

Ghaa, känns som en stor klump i halsen-ångest klumpen. För exakt ett år sen idag bröt helvetet löst och jag blev sjukskriven. Idag har jag inte gjort mycket, varit ute för att hämtat posten är de längsta jag varit utanför dörren idag. Skickat ansökan, fixat här hemma och sovit ett par timmar på eftermiddagen.

Tänkte hänga med älskade till gymet och köra cardio men valde att stanna hemma istället, tränat två dagar i rad så kände att en vilodag vore på sin plats. Har knappt ens kommit ur pyjamasen idag, vissa dagar blir de bara så (noll självdisciplin). För första gången i mitt liv är jag arbetslös (på deltid) har väl haft en väldig tur eller som min handläggare på AMS säger "De beror på dig själv, att du är så duktig och ihärdig". Men ibland behöver även jag få vara lite svag och så tar vi lite PMS på de så har vi en helt fantastisk gråtardag.

Har tänt lite ljus och bytat om till mina rosa/vit rutiga pyjamasbyxor, brukar hjälpa upp humöret lite att känna sig söt.