Love In the air

3½ timmes sömn blev de inattvi planerade och pratade till nästan in på morgontimmarna. Så nu sitter jag här så där lagom pigg men glad ;-) glad för att han känner som jag men han får sluta upp att chockera mig på de där sättet. 

Dricka upp kaffet och ta ett tag med sminkborsten, sen inleda dagen med en promenad.

Ben hit och benlära dit

Nu lägger jag ner studierna för idag, är snart klar med anatomi 1. Suttit åtminstone de senaste fyra timmarna och några timmar dess för innan. De går framåt och de är skönt.

 
Nu blir de att fxa med middagen och sen sängen för min del, upp och hoppa tidigt imorgon igen. Fridagarna går rent för fort enligt min mening, men å andra sidan har jag pluggat hela dagen.

Julen är över

Äntligen är julen över säger jag som har jobbat alla juldagarna utom lille julafton. De ska bli skönt med en dags välförtjänt ledighet :-D

Kvällen bjuder på tvätt, städ och plugg. Borde laga middag men just nu känner jag bara orka! Har slarvat med maten rent för mycket och träning har de inte blivit någon alls bortsett från allt promenerande, har ont i fötterna av alla mil jag gått de senaste veckorna. Träningen har fått stryka på foten på grund av två operationer de senaste tre veckorna men jag är taggad att komma igång med styrketräningen igen efter nyår.

God hrömphp jul

Julstämningen är hemma är verkligen lika med noll. Ska orka ta mig in i duschen och sen blir de att ta mig hem till mamma för att fira lite jul i alla fall. Sen tänker jag placera mig här hemma i soffan och göra absolut ingenting. Damn i år tycker jag verkligen inte om julen! Aja mot duschen!

Lille julafton

Frukosten och morgonkaffet är på väg dit de ska, medan fin kan ligga kvar i sängen. Själv ska jag till kirurgen och ta bort några födelsemärken. Glad jag blev när fin frågade om han fick komma och sova över, åkte i förrgår morse och kom igår kväll igen :-) Inte en dag jag behövt vara utan honom denna veckan och jag njuter av varje tillfälle att få träffa honom.

Ute blåser de full snöstorm och vi har en del att göra idag, bl. a att bege oss ut i just de- snöstormen. Studierna igår gick super, funderar på att ta med datorn och blocket sen när vi ska iväg så kanske jag kan plugga lite om han ska till replokalen. Vill bara skita i att gå till doktorn och får krypa ner i sängen bredvid honom igen.