As to the grass

Blev en tur till gymmet igår, körde ett kanon as to the grass benpass vilket känns idag. Kände inte ett dugg imorse men lagom till lunch kunde jag knappt sätta mig. Grym träningsvärk i framsida lår och den i rumpan är då inte att leka med. Känns riktigt härligt även om jag svär ve och förbannelse så fort jag tvingas röra mig vilket jag gör ytterst ofrivilligt just nu.
 

Espressomaskin

Vår vattenkokare sjunger på sista refrängen, läcker vatten som ett sål. Så idag blev de iväg och köpa en espressomaskin som vi pratat om rätt länge, två kaffetokar som oss klarar sig inte utan vårt kaffe (i alla fall inte jag!)

Dr. Marten

Ibland blir jag så där kär och denna gången slog det till lite extra hårt. Riktigt snygga är dessa kängorna från Dr. Marten och lika snygg är prislappen, lägga undan lite så är de snart mina. Har inte bestämt mig för om jag ska satsa på ett par 8 eller 10 håls, får se vilket det blir.

A good day

Haft en riktigt trevlig eftermiddag hos en av finastes vänner och hans flickvän. Bjöds på hemmagjord kladdkaka och massa trevligt snack. Roligt att lära känna de andra bandmedlemmarna och deras flickvänner  Blev även en liten sångstund för K och U närfinaste berättade att vi vill att de ska sjunga på vårt bröllop, så fint de spelar och sjunger tillsammans. (Nej, inget bröllop än, men man kan ju alltid börja planera lite eller hur?!)

Dagarna har gått lite upp och ner men idag känns ändå som en bra dag, jag mår bra och hoppas på det bästa! Kanske tar tag i en dröm jag haft ett tag, hoppas bara saker och ting löser sig som vi vill.

Bed and breakfast

 
Som alltid när finaste och jag bestämmer oss för något går de undan. Idag bestämde vi oss för en tur till Ullared, lite sent på dagen dock så vi bestämde oss för att övernatta på ett B&B och gå på GeKås imorgon.