”My restless heart pump me up”

Kvällen igår  spenderades på Golden Shiva i Malmö för att stötta finaste  och resten av grabbarna i Hollow Daze som spelade kvällen till ära. Lyckades få lite snygga bilder på grabbarna som gjorde bra ifrån sig och levererade bra musik som alltid. Dunsade i säng vid 01-tiden inatt efter en härlig kväll med dessa goá grabbar.
 
 

A peptalk whit myself

Hemska illamående, känslomässig berg- och dalbana, pendlar mellan skratt och förtvivlan. Finastevill att jag ska till doktorn, få kollat vad som är fel. Kom inte fram till doktorn idag men kanske på fredag…lovade finaste att beställa en tid om jag inte mår bättre tills på fredag.
 

En bild som får mig peppad igen, att komma tillbaka till formen jag hade då. Vill känna ruset av adrenalin och endorfinerna rusa fritt i min kropp. Vart tog min vilja, mina mål vägen?

Jag ska under 2011:
- Ta körkortet
- Komma i form
- Börja boxas
- Bli färdig med min utbildning

Going back to basics

Måste till frissan nästa vecka, nu ska håret av eller en del av de i alla fall. Tillbaka till korthårig redhead igen, de är mest jag och de är ju jag jag ska vara, ingen annan. Men för att stå ut tills dess blir de hårfärgning och smörja kroppen med brun-utan-sol, kanske jag slipper hårpaniken då?!
 
 
Formen började arta sig på första bilden, ska dit och förbi, målet är inte att trimma till kroppen utan att biffa till den. Känner mig taggad till tusen att sätta igång med träningen igen och testa boxning som länge varit min tanke. Nu ytterligare en kopp kaffe och mellanmål, sen fixa håret och busa.

A reason to live, a reason to fight

Precis hemkommen efter en mysig biltur med finaste, promenad på Mossbystrand och årets första mjukglass. De år påsk och vi är långlediga tillsammans, mys! Nu blir de snart grillat till middag och kanske en kopp kaffe på balkongen?

Mitt liv tog en oväntad vändning för ett par månader sen och nu är jag lyckligare än någonsin! De händer en del i mitt liv just nu, söker nytt jobb, körkortet är påbörjat och vi letar ny lägenhet. Den närmaste framtiden väntar en del trevligheter bland annat spelar Hollow Daze på Golden i Malmö på onsdag och klart jag tänker åka in och lyssna på dom.

Fuck me like you hate me

Jag tappade mig själv någonstans på vägen mellan september 2010 och april 2011, irrade runt. Irrar kanske fortfarande omkring och letar efter mig själv, den jag verkligen är. Men jag vet att med honom  är jag alltid sann.

Leonard Cohen i högtalarna och en längtan efter en smutsig lokal med musiken och pulsen  i öronen, stålet i mina händer. Varför slutade jag? Med de som får mig att må som bäst, där de bara är jag, stålet och musiken. De är på gymmet jag mediterar, där jag hittar mig själv. Måste hitta tillbaka till min andra kärlek, till formen.