Glädje, lycka och ingen disciplin

Inlede dagen med att försova mig så istället för en härlig powerwalk blev de stressa iväg och ta bussen för att möta upp min väninna och hennes lilla son för fika (frukost för min del). Nu är jag trött efter en härlig dag med en fin vän, mannen stack precis iväg på jobb igen så jag passade på att shoppa ett par nya skor till mina powerwalks på Intersports rea.

Hoppas dessa kommer snart, längtar redan efter att få inviga dom! Tanken var träning ikväll men regnet fullkomligt öser ner och jag har verkligen inte lust att cykla till gymet i detta vädret, önskar jag hade körkort så jag kunde ta bilen dit. Blev iaf en promenad hem och de är absolut bättre än inget alls, skärpning Charlottte!

Mitt hem

Midsommarhelgen är över och likaså min arbetshelg, bara två helger kvar att jobba innan jag går på en välbehövlig semester och som jag längtar!

Virrig och trött efter jobbet, cyklade hem och tänkta ladda med en kopp kaffe innan jag cyklade till gymet. Istället för träning blev de storstäd här hemma, 2,5 h senare kände jag mig nöjd och nu njuter jag av mitt fina hem. Köksbordet är rensat på allt som inte ska ligga där, diskmaskinen tömd, två maskiner tvätt är tvättade och gårdagens skörd är vigt och inlagd. De är faktiskt längesedan jag kände mig så nöjd med hemmet, får lite panik när mitt hem inte är rent och snyggt samtidigt som jag måste lära mig att de inte alltid kan vara tiptop. Men idsg lätt jag mig faktiskt njuta av att städa och feja i lugn och ro, på bekostnad av träningen. Fick bli lite rester till middag och läsning av senaste numret av iForm som kom i brevlådan idag.

 
Imorgon kommer en av mina bästa vänner och hennes lillkille på besök, så blir fin sällskap hela dagen. En powerwalk har jag tänkt hinna med, ett pass på gymet och veckohandla. Rätt mycket med andra ord, thats how I like It!

Midsommarafton

Midsommar firades med vänner, typisk midsommar mat och sporadisk 5-kamp. En trevlig dag med andra ord och jag kände mig faktiskt väldigt fin i min nya hårfärg och outfit.
 
 Idag väntar jobb men först lite städning här hemma och försöka hinna med en promenad.

Tröttmössa

Cyklade till jobb mer sovande än vaken när jag cyklade till jobb imorse, blev en tuff dag och på vägen hem var jag nästan svimfärdig. Ville bara hem och vila innan jag begav mig till gymet. Åt lite, drack kaffe och somnade sedan på soffan ett par timmar för att vakna av att de åskade något hemskt. Gymet känns inte särskillt lockand idag iom. Åskan och jag är inte så sugen på att cykla 5 km dit och 5 km hem i detta oväder. Tror de får bli lite dåliga serier och mys med katterna istället.
 
 Lyxade till dagens sista mellanmål (kvarg/vanilj youghurt) med svenska jordgubbar, så gott! Helt klart favort mellanmålet just nu.

20130618

Jobb och sent kvällsgym, vid 22-tiden var jag klar och begav mig hem för lite sen middag. Körde alla övningar i 3 set och 5 reps, la även till ett gäng assisterade dips innan jag cyklade hem. Nästa gång får jag komma ihåg att ta med mig överdragsbyxor för de var lite kallt på vägen hem.

Ingen direkt träningsvärk idag men de betyder inte att passet var dåligt för de, så nu peppar vi igång och tar dagens powerwalk.