What to wear?

Idag känner jag för att göra mig fin, riktigt fin- fin på mitt sätt!

Jeanskjol, leggins och convers, jeanshorts leggins och converse eller jeans och ballerinas. Kan inte riktigt bestämma mig, lutar åt jeans och balleinas, i vilket fall som helst kom jag precis på att jag inte vet vad jag ska ha på överdelen.

1:a TW demomnstrationen

Första demonstrationen är nu avklarad, hade räknat med att det skulle komma lite fler, men där kom i alla fall en och vi fick en trevlig kväll. Fick känna på lite hur de är att ha en demonstration och de var inte så svårt som jag trodde :-) Fick dessutom en riktigt trevlig kväll med grannen V och hennes söta dotter, "hur skaffar man vänner som vuxen" de har jag ofta frågat mig sedan vi flyttade till Ystad. Visst jag har mina vänner i Trelleborg med omnejd men man kan aldrig få för mycket vänner.

Nu är äntligen min älskade hemma, har knappt sett honom på 48 timmar. En liten stund i morse innan han åkte till jobbet, så nu ska vi äta en sen middag och sen ska jag hoppa i säng.

Nervös

Ikväll ska jag hålla min första Tupperware demonstration, den går av stapeln här hemma klockan 18.00. De blir några grannar som kommer på besök och på söndag har jag min andra demonstration. Hoppas de kommer gå bra och att de gillar produkterna lika mycket som jag gör. Flera saker kommer ha en självklar plats i mitt kök, bland annat deras bakartiklar och sushisetet.

Midsommarafton

Vaknade efter en skön natts sömn, om de inte vore för drömmarna på morgonkvisten. Midsommarafton idag och vi är bjudna på fest, ska bli trevligt!

Lagade kaffe, men de smakade mest rävgift. Samla ork och göra nytt, måste ha kaffe på morgonen (nytt kaffe är på väg ner down town). Känner mig seg, skulle vilja sova en stund till men de ska jag då rakt inte göra. Istället borde jag se till att få på mig lite kläder och sätta igång med dagen.

På tisdag har jag min första demonstration, några grannar kommer på besök och jag ska demonstrera mina produkter från Tupperware.

Du är min prins

Världens lyckligaste de är jag. Lördagen den 16 juni gick min älskade inför alla gäster ner på knä och friade, jag sa självklart JA!! Älskade underbara Du! Förstår inte hur jag inte ens kunnat ana vad han planerade, det var den bästa dagen i mitt liv!