Digg It up!

Fel i planerringen och jag är mer förvirrad än någonsin, behöver meditation! Allt som hänt börjar komma ikapp mig och huvudet tar stryck, trodde jag skulle jobba men de hade blivit fel (mitt fel) men blev erbjuden ett längre pass som jag tyvärr kände att jag fick tacka nej till. Jag lyssnar på min kropp och klart hade jag jobbat om de nu inte varit så att de blivit fel, men jag fick frågan och svarade faktiskt nej även om jag som man sa ”redan är redo för jobb” jo men jag anser inte att de är värt att bränna ut sig igen och just nu drar jag i nödbromsen och ändå forttsätter gasa vilket är likamed en säker krasch in i vägggen igen.

20131010

Andra dagen av totalt slappande, förstår inte vad de tagit åt min stakars kropp. Antar att jag gör rätt i som lyssnar på kroppen och ger den villan den så väl behöver.

Rastlösheten tog mig ut på en timmes powerwalk, riktigt härligt att gå ut och gå med lurarna i längst havet.

 
I tisdags lyckades jag klämma in ett passpå gymet mellan arbetspassen, passet såg ut så här:

Bicepscurl 8*4 set
Triceps puschdown 8*4 set
Assisterade dips 5*3 set
Assiserade chin-ups 5*3 set
Axelpress 6*4 set
Bröst i CC 7*4 set

Inte de bästa passet, men vi ångrar aldrig ett pass. Bara dom som inte blev av.

 

6 dagars arbetsvecka

Haft den absolut slappaste helgen på väldigt länge och de har minst sagt varit välbehövligt! Egentid och legat på soffan, powerwalkat, umgåtts med trevligt folk och helt enkelt laddat batterierna inför denna veckan. 6 dagars arbetsvecka med sammanlagt 47,25 h arbete som ska klaras av och 6 h avverkade idag, där emellan ska mat och träning klämmas in.

Jag har ofta på senaste tiden fått höra att jag måste sakta ner på tempot, ta de lugnt, tänka på mig själv och hinna vila. Jag säger inte att detta inte tär på mig, för de gör de mer än många kanske tror men jag vet att de handlar om två veckors intensivt arbete innan jag drar ner på tempot. Jag är rädd att bränna ut mig igen, men jag vill tro att jag är medveten om och uppmärksam på kroppens signaler. Träningen ger mig orken att jobba som jag gör just nu och ger mig den tid jag behöver att få vara bara Jag!

One tribe

Träningen hat börjat gå riktigt bra, dock har jag dippat denna veckan och inte alls känt för att träna. Jag vet att jag får dess dipparna lite då och då, men en PW har de iaf blivit och imorgon tror jag de får bli ett pass på gymet- Viktigt är att lyssna på kroppen och vad den vill. Tränar 6 dagar i veckan och äter enligt periodisk fasta (PF), vilket fungerar fin fint för mig och resultaten har inte låtit vänta på sig.
 
 
 
 

Ett öppet brev

Åter igen har de gått rent för lång tid mellan inläggen. Tanken på att sätta mig och knappa ihop ett inlägg har funnits, har skrivit upp en del ideér jag funderat på men inte tagit mig tiden att sätta mig ner och skriva.

Just nu sitter jag hemma i min soffa, i min egna lägenhet. Här bor vi katterna och jag, Sarah känns igen sedan innan men Bentley även kallad Yrvädret utökade familjen för 2-3 veckor sedan och är redan en älskad familjemedlem.

Livet i övrigt då? Jobbat hur mycket som helst senaste månaden och de känns nu, ledig första hela helgen sedan semestern-SKÖNT!! Känner att jag verkligen vill ta tag i bloggandet igen, de är trots allt här jag får dela med mig av mina tankar, funderingar om livet i allmänhet och träningen i synnerhet.