The cottage

Som alltid när vi bestämmer oss för något så går de undan, igår var inget undantag. Packade ner vad som skulle kunna tänkas behövas för att bege oss till stugan (som vi lånade avfinas föräldrar). Handlade med gott att grilla och satt på verandan tills de blev för kallt att sitta ute. Gick in och gjorde upp eld i brasan, som vi sedan somnade till, mysigt med sprakandet från brasan och kornas råmande.
 
 
Ibland behöver vi komma ifrån stan lite och ut på landet, bara vi två och bara vara. Åt frukost på verandan innan vi tog en promenad i omgivningarna, mys! Tror jag har hittat något av min fristad, där jag kan andas ut och verkligen slappna av, dit vill jag gärna igen.

How do you sleep

Lyssnar på grabbarna som just nu är i direktsänd radiointervju i Göteborg. Vill till gymmet men tiden finns inte, måste posta brev, laga mat och färga håret. Helst hinna plugga lite med och försöka att inte klättra upp i taklampan och dingla omkring.

Saknar min älskade  och inte bättre blir de av att veta att han är 28 mil härifrån. Hur ska jag kunna sova inatt, de kommer bli svårt och jag som ska upp och jobba imorgon. Just nu hatar jag de, riktigt jävla mycket!

Ingen rubrik

”Du måste vara stolt över honom” dom orden fick jag höra flera gånger under kvällen igår, stolt över att jag har en så duktig pojkvän och de är klart jag är de! Min älskade fina sambo, de finaste jag har. Riktigt bra spelning igår och jag ser redan fram emot nästa den 1 juli.
 
 

Go hard or go home

Blev ett härligt styrkepass för armar, bröst och axlar igår. Känner mig nöjd med hur fint bänkpressen gick med lite passning av finaste.

Kom precis hem från körskolan, de går framåt men inte tillräckligt snabbt enligt mig. Inte trodde jag väl att de skulle vara så tusans svårt att köra bil. Ska dricka upp kaffet och kolla efter lägenhet, sen beger jag mig till gymmet för att köttar ben.

Ingen rubrik

Än så länge har rösten hållt sig hel och hostan är inte häften så hemsk som den varit. Är så trött på att sitta hemma och uggla, vill jobba!
 
 
En kaffe på balkongen och teoriböckerna i högsta hugg blir de nu, en massa att läsa och lära sig. Herre jävlar de är nog de värsta jag ett mig in på och ändå har jag gjort svårare saker än detta men ändå, shit!