Workout or go home

Har sjukskriva här hemma, sambon ligger duktigt förkyld och Jag har blivit väckt en 2-3 gånger inatt, tur jag jobbar kväll. De var en plåga att ta sig ur sängen inatt och inte var de bättre nu på morgonen, har en sån hatkärlek till träningsvärk och speciellt i benen.
 
Uppvärmning:
Cykling till gymet
 
Passet:
Air squats x 4 set
Backsquat x 3 set
Frontsquat x 3 set
Benspark x 4 set
Marklyft x 4 set
Stående vadpress x 3 set
Plankan x 3 set
Sidorotation m. Boll x 3 set
Cablecrunch x 3 set
Avslutade med 20 minuter crosstrainer

No pain and no gain

Gymet? Jajo tanken var ju de men så kom de en sak i mellan så de blev inte riktigt som planerat, tar igen de imorgon istället. Blev en snabb tur in på Lindex på väg till jobbet och till min lycka hittade jag jeansen jag såg på hemsidan förra veckan, så de fick självklart bli ett köp.
 
 

No pain no gain

Vaknade med absolut noll träningslust imorse, men efter lite pepptalk med mig själv blir de att packa gymväskan med allt som behövs från träningsläger till matlådor.

Jag vet vad jag vill åstadkomma med min träning och inte kommer jag närmare mitt mål av att sitta i soffan och önska att jag vore på gymet istället. So here we go!
 
 

Tummen upp!

3:e dagen in på dieten och de känns riktigt bra, upplägget passar mig väldigt bra. Sambon är informerad om vad som försiggår och låter mig hållas (han tycker väl de är bäst så) hehe
 
5 mål mat om dagen och jag njuter av dem allihop, frukosten är dock lite för söt pga. Müslin som inte är den bästa, köpte Pauluns super müsli som inte ska innehålla något tillsatt socker. Gjorde dessutom eget jordnötssmör tidigare idag och ikväll ska jag göra ny sats med salsa, är inte alls mycket för detta med halv/helfabrikat.
 
Favorit kvällsmålet, kvarg med hallon och svartvinbärs koncentrat så sjukt gott!

Gör om och gör rätt

Efter att själv ha försökt och testat mig fram med varierande resultat väljer jag nu att gå den lite hårdare vägen och testar ett kostschema. Detta för att både lära mig mer om detta med diet och samtidigt lyckas gå ner de där kilona jag inte vill ha. De är ingen större förändring vad gäller intaget men en rätt stor förändring gällande upplägget.

Jag är tjurskallig och vill gärna göra saker på mitt sätt men denna gången får jag nog ta och se mig besegrad.