Åhh nej!

Kan lungt säga att detta varit den slappaste dagen på väldigt länge, legat i sängen typ hela dagen. Jag har aldrig riktigt tillåtit mig att ta en total slappedag och inte göra någonting, de har aldrig varit min grej. Men när energidepåerna behöver fyllas på har man inget val. De har varit fullt upp så gott som varje helg sen vi flyttade, vilket snart är 3 månader. Så jag behövde verkligen denna dagan, att bara vara och ta det lungt, men J fick tjata lite på mig först och säga till mig på skarpen för att jag skulle ge med mig. Jag inser inte alltid mitt eget bästa.

Plötsligt händer de

Veckan har varit hektiskt med två möten och båda gick bra, de blev bestämt att jag inte kommer gå tillbaka till min tjänst i gamla staden. Vilket för mig känns som en lättnad, klarar inte stressen och pressen.

Veckan har även bjudit på massa mys med vänner och bebis. Idag kom dagen jag nog aldrig trodde skulle komma, då min älskade klippte av sig håret. Han blev så otroligt fin, trodde inte den finaste kunde bli ännu finare men så fel jag hade!

Nu blir de mys med Jesper som jag saknat hela dagen när vi varit iväg hela dagen.

Dont want any more...

Funderar på om jag kanske skulle ändra lite på rutinen och ta en promenad nu innan lunch. Åhh kom precis att tänka på morgondagen och de ger mig ångest. Alla säger till mig att inte oroa mig, att de kommer går bra. Jag dömmer nog mig själv för hårt, vill så mycket men jag vill inte ha denna klumpen i magen, vill inte känna så här! Går ut och går, hoppas att det blir bättre.

Coffe for one

Lägenheten är nystädad, lunchen har landat i magen och nu njuter jag av en kopp kaffe. Senare väntar en promenad, har dock inte riktigt bestämt mig för vilken runda de blir idag. De är en sak jag verkligen älskar med Ystad och speciellt vårt område, här är så mysigt att gå och man slipper massa trafik. Nära till havet och lumiga grönområden. Jag trivs bättre och bättre för varje dag, de känns som att jag äntligen hittat hem. 

Jeppe har sprungit och gömt sig, vill inte gosa med matte som var hemsk och tog fram dammsugaren. Han försvinner som ett skott antingen in bakom soffkuddarna när jag dammsuger sovrummet eller under sägen när jag är i resten av lägenheten haha

Fitnesstime

De börjar gå bra nu,
de börjar kännas lite bättre,
de känns inte som de bästa men de känns bra.

Igår, för första gången på nästan ett halvår var jag på gymet, nervös men glad packade jag väskan och gick dit vilket fram och tillbaka blev nästan 1 mil och ett gympass på de. Så idag känner jag en lätt träningsvärk i biceps och axlar, whoop!

Kosten går riktigt bra, äter vad jag vill utan dåligt samvete men så älskar jag nästatn allt nyttigt just för att de är gott, de gamla vanorna sitter fortfarande i ♥ Sen att vågen visade -0,8 kg på 4 dagar känns riktigt bra och de känns bra i kroppen.

Ringde ett samtal igår och fick bekräftat det jag själv kännt, att jag är gladare och piggare än för någon månad sedan. Flytten har gjort mig g