When time goes by...

Äntligen hemma igen. Skulle vilja stanna här i soffan med kaffekoppen i handen resten av dagen, men de går tyvärr inte. Måste hjälpa min kollega att passa tanterna på jobbet :-P Känner mig nog minst lika trött som mina kära tanter gör.

S hämtade upp mig i morse för de var stormöte med Tupperware och jag kunde för en gångs skull följa med! De är kul att träffa de andra i teamet, få lite nya tips och idéer på nya grymma demos. Fick även med mig en hel del nytt till samlingen idag.
 
Från vänster: Sockertröare, burk, siliconform (jag kommer baka bröd i denna), CheeSmart Mini (som dessutom är gästgåva till alla som kommer på någon av mina demos v. 37), 2 gräddsnipor och 3 typ pepparkasformar whoop!
 
Siloconformen fick jag för uppnåt mål i Juli, sniporna van jag för mitt rekrytförslag och resten var sedan Jubilet (som jag inte kunde medverka på pga. Jobb). Man får en massa roliga saker hela tiden och min bag är mer än full, den är över full! Fick dessutom hämtat ut lite fler flyers för "I love to PARTY" och "Freeking Out v. 37".

Just forget about It!

De var ett bra tag sedan ångesten gjorde sig på pass påmind som den gjorde idag. Den lyckades nästan fånga mig i sitt järngrepp men jag lyckades kämpa emot. Försökte fokusera på fyrkants-andningen och hålla mig själv lugn, de gick faktiskt bra.

För den som aldrig upplevt riktig ångest är de svårt att förstå hur de känns när den kopplar sitt grepp. För mig känns det som ett tryck över bröstet, svårt att andas och de liksom kryper i hela kroppen. De är aldrig angenämt när den kommer smygandes, men jag har lärt mig att hantera den bättre.

Jag har kommit långt på vägen, men jag är så mycket ömtåligare än tidigare. Försöker övervinna min rädsla att åter igen ramla ner i avgrunden, har man en gång väl tagit sig därifrån vill man inte tillbaka ner dit igen- De är bokstavligen rena HELVETET!!

Jag vill inte må sår här

Usch, usch usch!! Har den där jobbiga känslan igen, den vill inte riktigt ge med sig- tycker inte alls om den! Kan de kanske bero på att jag inte fått något kaffe idag? Ingen mjölk= Inget kaffe

Får se till att komma ur pyjamasen och handla mjölk. Kaffe måste jag ha, vet att jag inte kommer må bättre utan mitt elixir, konstigt hur mycket lite varm dryck kan göra för humört.

Måttcheck v. 34

Mått och vikt ökning/minskning räknas från start, vill att de ska gå neråt men just nu går de snarare tvärtom.
Vikt: 73 kg (+1,1 kg)
Överarm: 34,5 cm (+0,4 cm)
Bröst: 91 cm (+4 cm)
Midja 76,3 cm (+2,2 cm)
Mage: 100,3 cm (+ 1,2 cm)
Stuss: 113,6 cm (+2 cm)
Lår: 62,9 cm (-1,7 cm)
Vad: 36 cm (+1 cm)
 
Nu ska jag går och se om jag an väcka Johannes, sen får jag väl se till att börja göra mig i ordning inför dagens festligheter

Förra veckans mått (v. 33)

Förra veckan gick allt annat än som planerat, men skam den som ger sig!

Vikt: 73 kg (+1,2 kg)
Överarm: 34,5 cm (+1,9 cm)
Bröst: 91 cm (+3,5 cm)
Midja 76,3 cm (+1 cm)
Mage: 100,3 cm -
Stuss: 113,6 cm (+1,2 cm)
Lår: 62,9 cm (+0,4)
Vad: 36 cm (+2 cm)

Förra veckan var helt enkelt ingen bra vecka, men denna veckan satsar jag ännu hårdare och hålla kosten sten hårt.