24 Juli 2011

Snart dags att genomlida de sista sex timmarna innan den efterlängtade och välförtjänta semestern, underbart! Tog emot nåt hemskt att stiga upp imorse, ville verkligen inte lämna sängen. Hoppas dagen inte blir allt för seg.

”Ser ju ut som att ni är jätte rika”

Haft fint besök av Nina med syster och son. Fick massor med komplimanger för lägenheten, kul att man tycker den är lika fin som vi gör. Snart blir de att laga mat och förbereda sig för sista arbetsdagen innan semestern.

Semestern är planerad och vagnen är packad med tält, sovsäckar, luftmadrass och lite annat smått som behövs inför vår cykelsemester. Kommer bli super mysigt att åka iväg medfinaste och campa. Ser fram emot ett par mysiga dagar tillsammans, kan inte tänka mig ett bättre sätt att tillbringa semestern på än med min älskade.

Workout or go home

I samband med flytten bytade vi även gym. Första passet blev ett totalt fiasko och resulterade i en väldigt arg och ledsen flickvän, vilket jag tog igen med råge dagen därpå. Gör om och gör bättre! Igår blev de ett bra pass rygg och bröst för min del medan finaste körde ben.

21 juli 2011

 
Flytten gick bra och vi har hunnit komma iordning i nya lägenheten om 90 kvm, parkettgolv, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och helt ny torktumlare, liten balkong och gemensam altan på baksidan. Vi trivs hur bra som helst, här kommer vi bo i flera år framåt. Hyresvärden och vaktmästarna är hur trevliga som helst, inga problem med någonting.