Good week

En bra träningsvecka går mot sitt slut. Mycket styrketräning har de inte blivit men ack så mycket mer cardio.

Måndag: Löpbandet (uppvärmning), styrketräning.
Tisdag: Powerwalk
Onsdag: Cardio
Torsdag: Vila
Fredag: Cardio
Lördag: Löpning i skogen, promenad.
Söndag: Vila

Varma mackorna står i ugnen och sen blir de kanske en smoothie lite senare. Imorgon får de bli en vilodag, för nu börjar kroppen säga att den vill vila och då lyssnar jag självklart på den. Men en promenad blir de mest troligt, spring i trappan och lite bärande, för imorgon kommer nya soffan!

Get fit or die trying

Fredag och jag har precis svalt en stor kopp kaffe som satt precis där den skulle. Tänkte svida om till träningskläder och köra ett pass på gymmet, bara igår de inte blev någon form av träning. Idag blir de nog cardio för sen tänkte jag dra med mig finaste och köra veckans två sista styrkepass i helgen.
I övrigt har jag blivit riktigt duktig med träningen, håller på och ställer in kosten så att jag får i mig rätt mängd, protein, kolhydrater, fett och vitaminer.

Frukost: 2 dl laktosfri naturell yoghurt med 30g musli, 1 smörgås med bregott och 1 kokt ägg, 1 kopp kaffe med laktosfri mjölk.
Mellanmål 1: 1 frukt
Lunch: Lagad mat och grönsaker.
Mellanmål 2: Frukt eller proteinsmoothie.
Middag: Lagad mat och grönsaker.
 
Jag äter laktosfritt då jag är allergisk mot vanlig mjölk. Dock är de väldigt svårt att hitta laktosfria proteinpulver och just då jag vill ha vassleprotein då det är ett av de bästa. Men blandas de med laktosfri mjölk går de bra.

I shoot a man down

Börjar nästan sky mina lediga dagar, arbetsnarkoman-varning? Nä, blir bara väldigt lätt uttråkad och jag kan ju inte träna varje dag. Stod mellan ett cardiopass eller power-walk, blev de sistnämnda dock kom jag hem helt genomvåt. Precis när jag kommit mer än halvvägs börjar det ösregna, mindre roligt men  de va bara fortsätta att gå hemmåt.
 
Fotograf: Johannes Mårtensson

Bjuder på en bild som finaste tog för några veckor sedan, när han hjälpte brodern sin med motorcykeln och jag bara såg allmänt förjäkla snygg ut. Lite ego får man lov att vara, damn I lock hot!

Make- over

Sista lediga dagen denna veckan, uppe sen 7.30 och dagens andra kopp kaffe är på väg ner. Rastlös som jag lätt blir har jag fixat lite i arbetsrummet som äntligen börjar bli klart. Va lite rädd att färgen vi valde skulle bli för mörk men den blev riktigt bra, nu är det en helt annan känsla i rummet.

Gardiner, fler hyllor, kuddar och pläd till soffan och kanske en matta ska inhandlas. De kommer bli så bra detta! Om vaktmästaren kommer med mer spakel idag kommer hallen på börjas i helgen, annars börjar vi med sovrummet som också ska få sig en make-over.

Go hard

Veckans första pass är avklarat, lär kännas i rumpan imorgon! Börjar se lite konturer av biceps och axlarna har tightat till sig rätt ordentligt bara de senaste veckorna och är nu stenhårda.

I övrigt är jag sugen på en liten promenad men jag är inte lika sugen på att gå ut i regnet. Får se om vädret blir bättre senare eller så mysa jag ner mig i soffan med Träningsguiden och senaste nummret av ToppHälsa.