What a day!

Usch vilken dålig dag idag blev, först blir jag avslängd från pågatåget bara för att jag missat att ,man köpte biljett i automaten och inte på tåget. De hade tagit 5 sekunder att köpa biljett i automaten som ar precis utanför dörren, men nä den kvinnliga konduktören valde att mer eller mindre slänga av mig istället, illa Skånetrafiken!
 
Men älsklingens pappa var snäll som hämtade upp mig och körde en omväg inom Trelleborg så jag kom i tid till mitt möte, men de blev inget möte ändå så fick bokat om de till på måndag. Och som att detta inte räkte gick mina jeans itu och min väska. Med andra ord känns detta som en dag då jag inte borde lämnat sängen. Men som tur är har jag Jesper som just nu sitter i fönsterkarmen och tittar ut.

14:e februari

Vaknade inatt av att Jesper låg i sängen bredvid mig och kelade, så mysigt! Men imorse ville han inte alls, gömde sig under sängen och i trappan. Men sen kom han och la sig bredvid mig i soffan, älskade katt! Aldrig trodde jag att jag skulle kunna älska en djur så mycket.
 
Bestämde mig för att promenera ner till stan och orientera mig lite, gick rent för långt och visste inte riktigt hur jag skulle ta mig hem :-( Ringde älsklingen som förstod var jag var och hämtade mig på vägen hem från jobb. Lämnade av mig hemma och sen körde han iväg för att handla en Alla hjärtans dag present till mig, en stor Spathphyllum (fredskalla). Tack Älskade!

Moving out

Nedräckningen inför flytten har börjat och vi har börjat fundera på vilka möbler vi vill ha med till nya lägenheten. TV möblerna och soffbordet ska säljas, nytt till TV:n har vi es om och soffbord får vi se om vi hittar något som är som vi tänkt oss.
 
 
Snart dags att börja packa och fixa, längtar nåt otroligt! De ska bli så skönt att flytta till något nytt, helt i vår smak. Kan inte med ord beskriva så skönt de ska bli att starta upp något nytt, på en ny plats, i en ny stad.