Sista augusti

Ett pass ben och mage blev de idag, skönt att komma igång igen. Tänt lite ljus och någon debatt inför¨valet står på i bakgrunden. Fryser om händerna men ska värma dom med en kopp te och läsa lite muskelfysiologi.

Pirates night

Hade en jätte trevlig kväll med killarna igår. Captain Morgan hade hittat till vår hamn och Sailors corner. Förgyllde kvällen med sina historier från de sju haven, hoppade runt på bord och bänkar, sjöng och levde rövare. Kysste min hand och flörtade med all kvinnor som föll för hans charm.

Vi lovade att komma och besöka honom på hans skepp snart, kul att få se hur han har de på de där ute på de sju haven. De dröjer förhoppningsvis inte allt för länge innan vi ses igen Captain. Fler bilder kommer så snart Captain fått internetet att fungera på båten. Segla lungt!

Startnummer 1235

Startade dagen 08:16 med en ordentlig frukost, tog på mig träningskläderna och satte på pulsbältet. Bestämt mig för att gå 5 km på årets upplaga av Trelleborgsloppet. Begav mig upp till stadion för att hämta nummerlapp och 45 minuter senare gick startskottet.
 
 
La mig bland de främre redan från start och där höll jag mig hela rundan på 5 km. Kommer in i stadsparken och ser målet "Yes, jag hinner i mål på under 40 minuter", som var mitt personliga mål, men banan fortsatte runt och ut ur parken igen. Bara att lägga i nästa växel och fortsätta, gick i mål ett par minuter senare med tiden 44 minuter och 18 sekunder som gav mig en 26 plats av 87. Inte illa med tanke på att de är första gången jag ställer upp i något sådant här. Nästa år satsar jag på att springa milen (10 km).

20100827

Haft/har en jätte mysig kväll med Sarah och familjen, varit nere på marknaden och kollat lite. Kollade efter nya träningsbyxor men kom hem med ett par ny löpskor istället, perfekt!

Alla dricker kaffe utom jag för jag ska snart bege mig mot sängen, ska delta i Trelleborgslopper 5 km gång imorgon och vill ha en bra tid men vad den än blir är jag nöjd. De gånger jag gått min 5 km runda har jag varit nöjd med tiden. Med mina nya skor lär jag förhoppningsvis flyga fram. Nästa år satsar jag på att springa milen, så det kommande året kommer de blir ordentligt med konditionsträning.

My library dream Is coming true

Glömde nästan visa er bibloteket, saknas några hyllor och den vita ska bytas ut mot en i björk. Har inte plats för alla mina böcker så några ligger undanstoppade i väntan på en hylla till.

 
Kommer nog bli att vi sätter bokhyllor på kortväggarna också om jag fortsätter utöka boksamlingen som jag gjort hittills. Målet är att ha läst alla böcker minst en gång och en bok jag bara måste ha är Händelser vid Kirkstone Abbey, har läst den minst 3-4 ggr och den är lika bra varje gång.