Feb. 26, 2013

Var hos veterinären med båda katterna igår, gick betydligt bättre än väntat. Idag skrev jag delegeringsprovet, så nu kan jag lägga de bakom mig vilket är otroligt skönt! Nojig som bara den att jag inte skulle klara de, fast jag vet att de sitter i ryggraden. imorgon blir de gymet och plugga för hela slanten, ska njuta av mina lediga dagar!
 
 

Hello my name Is legday...no we wont be friends tonight!

Jag älskar verkligen våra två katt men ibland driver de mig till vansinne, lillan har gjort precis allt för att retas idag. Ville sova men hon skulle tvunget välta ner precis allting i sovrummet och Jesper tyckte visst de var en bra idé att ta genvägen över min bröstkorg (5 kg katt känns!)
Nu är jag iaf vaken och uppe sedan någon timme och planerar dagens träningspass, känner att jag behöver lite egentid mellan dagens alla måsten. Bjuder på en suddig bild från passet I onsdags, all black! Är långt ifrån formen jag vill ha men jag kan faktiskt börja skymta musklerna när jag spänner mig, roligt att se att det finns något där under fettet :-P 
 
 
Tillägas bör att jag älskar min kropp och varje gång jag ser mig i spegeln säger jag till mig själv att en dag kommer jag ha den formen jag vill ha, men tills dess tänker jag njuta av resan.

Shine bright...

Were like dimonds In the sky...just nu mår jag bra, riktigt bra faktiskt! Ser fram emot en skön promenad till jobbet med lurarna och härlig musik.

Igår blev de veckans första pass på gymet, rygg och biceps fick smaka på stålet, även 20 minuter på crosstrainern han jag med innan klockan slog jobb.

Gårdagens pass:
Ryggställning
Chins i maskin
Rodd m. Stång
Facepull
Liggande hantellyft åt sidan
Biceps curl m. Stång
Biceps curl m. Handlar
Chins (igen)
Båten rotation
Plankan

När jag först introducerades för båten med sidoratation klarade jag de knappt och nu klarar jag de riktigt bra, nästa passa blir de större lutning för att göra den än hårdare. Nu får de bli lite kaffe och plugg innan lunchen ska ner.

Att var lycklig

"När jag hör denna tänker jag på dig, för jag vet att du tycker om den sortens musik"
My man realy know me! Älskade fina Du, jag skulle göra allt för dig! En sådan liten sak kan få mig att smälta totalt, Gud vad jag älskar den mannen!