Trädgårdsmys

Myst med tjejerna i trädgården, handlade lunch som vi avnjöt i trädgården och bara hade de trevligt tillsammans. Skildes åt och mötes ett par timmar senare med killarna för att grilla tillsammans, härligt! Satt ute till sent och hade de så mysigt med kaffe (med soya mjölk).

När jag tänker efter blir de sällan särskillt rumsrent snack när vi samlas allihopa, vi har en aningen vriden humor och skämtar om det mesta. Härligt med människor som tål lite.

Midsommar

Var bjudna till Mosters mans kusiner som vi firade valborg hos och midsommar blev minst lika bra.

Torsdag:
Cykelrunda med Sarah och Mollsan. Plocka blommor och samlade björkris så vi kunde göra midsommarkransar till barnen.

 
Fredag:
Härlig utsikt från huset, kunde se ända till Turning Torso. Barfota i gräset, men aj någon glömde säga att de kunde finnas tisstlar i gräsmattan *ajaj*
Kläde midsommarstången tillsammans men jag fick allt låta bli då jag är allergisk mor björken, fick titta på istället. Åt god midsommarmat och hade de väldigt trevligt, härligt folk och barnen såg vi knappt skymten av då de lekte från de att vi kom tills vi åkte hem sent på kvällen. Tog en promenad med ungarna och killarna.

Hittade mitt drömhus, typ funkisvilla som någon gammal konstnär bott i. Slitet,lite ner gånget, ruffigt och helt i min smak! Några av killarna eldade stubbe och gick på upptäcktsfärd på ägorna. Senare på kvällen bjöds de på supergod jordgubbstårta och kaffe.

Lördag:
Firade min älskade som fyllde 29 år och han fick jackan jag visste han ville ha, som han inte hade en aning om att jag köpt. tyvärr tvugna att åka hem tidigt för jag skulle jobba 1/2 sista passen innan semestern som börjar idag

S-E-M-E-S-T-E-R

Semestern börjar idag, fyra härliga veckor av ledighet! Sovit länge, ätit god frukost med Älskade och njuter nu av en kopp kaffe med soyamjölk. Dagen är planerad till att inte göra någonting speciellt mer än de som faller mig in, inte ens träning blir de idag.

That day, this day

Dagen jag längtat efter är nu här, men ändå känns de inte riktigt bra. Imorgon börjar semestern men de känns som huvudet tog ledigt redan i onsdags, känner mig rent borta. Tänker ta kvällen och de närmast kommande dagarna till att varva ner och bara vara, annat får komma i andra hand.

Hemma igen

Efter en härlig midsommar med Hjärtats kusiner är vi hemma igen. Hunnit jobba så nu är de bara ett arbetspass kvar och jag längtar så! Kan knappt vänta tills jag går ac och får hålla ledig i fyra härliga veckor! De ska bli så skönt och de är väl behövligt, hoppas värmen stannar så vi kan hitta på en massa skoj :-)

Stort Grattis till min älskade som fyller år idag, love you babe!