This Is how the lyrics of my life goes

Staind strömmar ur högtalarna, fick vakna bredvid den finaste för att sedan bege mig hemåt för sista gången med Demenshandlednings-gruppen, kändes lite vemodigt för det har varit ett väldigt trevligt och enormt givande forum. Men samtidigt en mindre sak att hålla reda på, lite mer tid för mig!
 
I måndags fick jag veta att jag kommit in på den andra utbildningen jag sökt, jag ska läsa förrutom "hälsa och livsstil" även "Entreprenörsskap inom Idrott och hälsa". Lilla jag ska läsa entreprenörskap, jag har fått denna chansen och bland många sökande har man valt MIG! Jag längtar efter att få börja plugga igen, få trycka näsan i böcker om något som jag verkligen vill lära mig! Mina drömmar skrämmer mig lite ibland, jag blir rädd och vill springa åt andra hållet för jag kan inte riktigt förstå att detta händer mig, att jag har en sådan tur! Men jag springer inte, jag tar istället ett djupt andetag och säger till mig själv "Nu är det min tur, this is my time to shine!"
 
Nästa tatuering eller ska jag säga tatueringar är planerade, var inne och pratade med Simon på Tommy Lompad Tattoo Inkarnation i Malmö igår, visade upp diamanten och där är ett streck som han vill ska fyllas i men i övrigt såg det kanon ut. Jag är så nöjd med Simon, trevligare än killarna på TLTI får man leta efter! Snackade lite om livet i övrigt och diskuterade nästa tatuering/ar. Har redan ett par planerade, bara cashen som ska till fast planen är att göra nästa i höst. Jag är väl medveten om att folk kommer ha åsikter om denna, mer än vad de haft om min diamant och jag är väl medveten att jag kommer bli dömd för mina tatueringar men de som dömer de känner mig inte tillräckligt väl för att ha rätten att döma mig, "Only God and myself can judge me!"