Trotsålder

Telefontid med läkaren igår vilket resulterade i en veckas sjukskrivning, allt är inte på topp just nu men jag kämpar på och hankar mig fram så gott det går. Fått en infektion i huden som inte är av det trevligare slaget och bortsett från det är väl helt okej ändå. Lagom kul att vara på vårdcentralen oftare än vad jag i regel är på ett helt år, med tre besök och en telefontid på mindre än en vecka! Hoppas antibiotikan ska ta bort infektionen, för den gör ont!
 
Trotsade tröttheten och biverkningarna av medicinen igår för att ta mig till gymet och ett mentorpass med Daniel. Blev inte det tyngsta passet i historien men jag tog några personbästa i ökningar iaf. Daniel passade på att ta lite bilder under passet och några av dom blev riktigt snygga dessutom!
 
 
Biceps i cable är en ny favorit som Daniel intruducerat för mig, mina små biceps må kanske inte ser mycket ut för världen men jag är sjukt stolt över dom! Speciellt efter hjärtat kläckte ur sig "De är ju grymma", *slurp* så sög jag till mig den komplimangen!
 
Roligt att testa lite nya övningar och jag har gett mig fan på att jag ska bli grym på bänkpress vilket för mig är en hatövning, men skam den som ger sig! Ökade med 2,5 ynka kilo och jag klarar mer än vad jag tror som D ofta påminner mig om. Min egen lilla "Grandma" (ni som sett Generation Iron förstår skämtet :-P).
 
Upplägg:
Z-curl 5 set • 6-12 rep.
Biceps curl i CC 5 set • 8 rep.
Triceps press m. Rep i CC 5 set • 8 rep.
Triceps kickback DB 5 set • 8-12 rep.
Koncetrationscurl DB 3 set • 5-10 rep.
Smal bänkpress 3 set • 5-8 rep.
Bänkpress 3 set • 6-8 rep.
 
Förtydligande för att slippa skitsnack - Läkaren har sagt till mig att fortsätta träna i den mån jag kan och orkar, så länge jag lyssnar på min kropp och jag vill inget hellre än att bli frisk igen!