How to save a life

Jag väljer att inte förlora
Hur svårt det än må vara ibland försöker jag fokusera på möjligheterna istället för problemen. Jag kan vara en välidgt negativ och cynisk person, många säger till mig att fokusera på det positiva och det försöker jag göra. Inget ont som inte har något gott med sig.
 
Det negativa:
- Ett jobb jag är trött på
- Lever med ångest
 
Det positiva:
- Jag har ett jobb
- Jag känner åtmindstonde, jag är ingen sten eller än värre död!
  Jag är känsligare än många andra, på både gott och ont.
 
Åtgärd:
- Börjar plugga till hösten, till något jag verkligen vill jobba med!
- Arbeta aktivt med detta dagligen, det blir vad du gör det till.
 
Fokus och livsinnehåll
Var är jag på väg?
Mot min dröm om att starta eget företag och vara min egen chef.
Vad tror jag på?
Mig själv, min styrka och min envishet att lyckas! Jag tror att jag kan om jag vill, jag vill för att jag kan! Alla kan göra något, men ingen kan göra allt.
Varför finns jag till?
Jag vill tro att jag kom till denna värd med ett syfte, att göra en förändring! Jag vill tro att allt jag gått igenom under mina 29 år har en mening, kan jag hjälpa om så bara en person med vad jag gått igenom är inget av det förgäves.
 
Personligt ansvar för mina beslut
Jag bär ansvaret för mig själv och mina handlingar, jag får själv stå till svars för mina beslut både bra och dåliga.
Ingen annan kan ta beslut åt mig, bara döda fiskar simmar med strömmen.
Vill jag ha en förädnring är det upp till mig att göra denna, ingen annan kommer göra det åt mig eller att livet kommer servera mig det på ett silverfat. Jag måste själv ta mig dit jag vill vara!
 
Vara sann mot mig själv och andra
Vad jag gör och vem jag är speglar det jag gör. Jag måste vara sann mot mig själv för att kunna utforska mitt eget inre, när jag betygsätter mig själv, mina handlingar och ser till att jag alltid följer mina principer och värderingar.
 
Passion och engagemang
Jag kan prata i timmar om saker som intresserar mig, för det är en del av mig och mitt liv! Jag kan prata i hundra år om mitt stora intresse för träning, hälsa, kost och livsstil- För det är det de är för mig, en LIVSSTIL!
Med hjälp av dicsiplin kommer jag förverkliga mina drömmar! Jag har inte råd att ge upp, jag har inte kommit så här långt för att lägga mig ner och ge upp!
 
Hjärta, själ och mening
Vad är syftet med mitt arbete? Hjälpa andra till ett bra och vädiigt liv.
Syftet med mitt liv?
Jag vill tro att syftet med mitt liv är att hjälpa andra människor med hjälp av olika verktyg, ett verktyg är min egen livshistoria, vad jag har tvingast gå igenom i mitt liv.
Jag måste ge näring åt mitt inre jag, vem jag är och vad jag vill i mitt liv både privat och i arbetslivet. Jag arbetar varje dag med vem jag är och hur jag ska kunna bli en bättre människa.
 
Växa och utvecklas
Jag vill hela tiden lära mig mer, lära mig mer om allt! Jag vill aldrig avstanna och leva ett förutsägbart liv, jag vill hela tiden utvecklas, bli bättre i det jag gör och växa som person. Jag reflekterar nästan dagligen över mig själv, vem jag är, mina mål och vilka vägar jag väljer att ta för att komma dit.
 
Mobilisera och ge kraft
Jag försöker motivera och hjälpa andra att hjälpa sig själv, hjälp till självhjälp. Jag vill ge människor runt omkring mig styrka och kraft att förverkliga sig själv och sina drömmar, jag vill att alla ska få känna hur underbart det är att känna att man klarar allt bara man har viljan!