When time goes by...

Äntligen hemma igen. Skulle vilja stanna här i soffan med kaffekoppen i handen resten av dagen, men de går tyvärr inte. Måste hjälpa min kollega att passa tanterna på jobbet :-P Känner mig nog minst lika trött som mina kära tanter gör.

S hämtade upp mig i morse för de var stormöte med Tupperware och jag kunde för en gångs skull följa med! De är kul att träffa de andra i teamet, få lite nya tips och idéer på nya grymma demos. Fick även med mig en hel del nytt till samlingen idag.
 
Från vänster: Sockertröare, burk, siliconform (jag kommer baka bröd i denna), CheeSmart Mini (som dessutom är gästgåva till alla som kommer på någon av mina demos v. 37), 2 gräddsnipor och 3 typ pepparkasformar whoop!
 
Siloconformen fick jag för uppnåt mål i Juli, sniporna van jag för mitt rekrytförslag och resten var sedan Jubilet (som jag inte kunde medverka på pga. Jobb). Man får en massa roliga saker hela tiden och min bag är mer än full, den är över full! Fick dessutom hämtat ut lite fler flyers för "I love to PARTY" och "Freeking Out v. 37".